مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه گناباد:
اقدام آل خلیفه در سلب تابعیت «شیخ عیسی قاسم» نشانده ضعف آن رژیم است/ اقدامات آل خلیفه به تقویت انقلاب مردمی بحرین کمک شایانی می کند
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه گناباد گفت: اقدام آل خلیفه در سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم نشانده ضعف آنها است چراکه آنها در مقابل انقلابیون بحرین دچار استیصال شده اند و برای فرافکنی و مقابله با انقلاب مردمی، این شخصیت برجسته را سلب تابعیت نمودند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام رضا احمدی در گفتگو با خبرنگار ندای گناباد درخصوص اقدام آل خلیفه مبنی بر سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم گفت: اقدام آل خلیفه در سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم نشانده ضعف آنها است چراکه آنها در مقابل انقلابیون بحرین دچار استیصال شده اند و برای فرافکنی و مقابله با انقلاب مردمی، این شخصیت برجسته مورد توجه انقلابیون بحرین که یکی از علمای برجسته این کشور شناخته می شود، را سلب تابعیت نمودند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد,وی اظهار کرد: این رفتار غیر منطقی آل خلیفه، مردم بحرین را برای رسیدن به اهداف انقلابشان مستحکم تر خواهد کرد و با توجه به حمایت هایی که از سوی آزادی خواهان و مسلمانان جهان و بویژه ایران اسلامی از انقلاب مردمی بحرین صورت می گیرد، قطعاً مردم این کشور برای تحقق کامل انقلابشان تلاش خواهند نمود.
,احمدی با بیان اینکه پایان عمر آل خلیفه نزدیک است، تصریح کرد: آل خلیفه، اقدامات آخر خود در منجلاب بوجود آمده توسط خودشان را سپری می کنند و این اقدامات به تقویت جبهه مقاومت و انقلاب مردمی بحرین کمک شایانی می کند.
,وی افزود: همچنین اینگونه اقدامات توسط رژیم های آل خلیفه و آل سعود سبب نشان دادن چهره واقعی حامیانشان می شود که از رژیم های طاغوتی و مستبدی حمایت می کنند که حاضر به تحمل منتقدین خود نیستند و آنها را سرکوب می کنند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه