رئیس گروه توسعه ورزش همگانی خراسان رضوی:
برنج را از برنامه غذایی ماه مبارک رمضان کم کنید/ گوشت و گردو، جایگزینی مناسب
رئیس گروه توسعه ورزش همگانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: برنج حجم زیادی دارد اما از خاصیت غذایی زیادی برخوردار نیست، در مقابل گوشت و گردو، کم حجم و مقوی هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد صابرنژاد، رئیس گروه توسعه ورزش همگانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی در گفت و گو با نبض شهر با اشاره به ورزش در ماه مبارک رمضان، افزود: برخی از روزه داران افطاری سبک صرف می کنند و در مقابل برخی دیگر نیز، غذاهای مفصل تناول می کنند از این رو ورزش در ماه مبارک رمضان باید بیش از سایر ماه ها مورد توجه قرار گیرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض شهر,,
وی اظهار کرد: یک ساعت و نیم پس از صرف افطار بهترین زمان برای آغاز ورزش است با این وجود ورزشکاران باید توجه کنند، ورزش در ماه مبارک رمضان باید سبک تر از سایر ماه ها و تنها به دلیل تداوم تمرین ورزشی انجام شود.
,,
رئیس گروه توسعه ورزش همگانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی ابراز کرد: ورززش در ماه مبارک رمضان، به هضم بهتر غذای افطار کمک کرده و همچنین بدن را برای میل سحری آماده می کند.
,,
وی با تأکید بر اینکه مهمترین هدف ورزش سلامتی است، عنوان کرد: ورزشکاران که در ماه های دیگر سال، ورزش هایی سنگین انجام می دهند در ماه مبارک رمضان، ورزش های سبک تر انجام دهند و مردم عادی نیز ساعتی را برای پیاده روی در نظر بگیرند.
,,
صابرنژاد خاطر نشان کرد: روزه داران با توجه به ساعات طولانی میان دو وعده سحر و افطار، باید بکوشند بیشتر از غذاهای کم حجم اما مقوی استفاده کنند.
,,
وی با تأکید بر اینکه روزه داران از غذاهای کم حجم اما مقوی استفاده کنند، تصریح کرد: برنج حجم زیادی دارد اما از خاصیت غذایی زیادی برخوردار نیست، در مقابل گوشت و گردو، کم حجم و مقوی هستند.
,,
رئیس گروه توسعه ورزش همگانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی خاطر نشان کرد: همچنین روزه داران باید به تناسب فعالیت هایی که در طول روز انجام می دهند کالری مصرف کنند.
,,
وی با اشاره به کاهش وزن در ماه مبارک رمضان، افزود: کم کردن بیش از یک کیلو در ماه توصیه نمی شود زیرا که بیشتزر از این مقدار به بدن آسیب های جدی وارد می کند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه