یادبود شهید شاخص خراسان شمالی در شیروان برگزار شد+تصاویر
یادبود شهید علی توفیقی؛ شهید شاخص سال 1395 خراسان شمالی با حضور مسئولین استانی و شهرستانی در سالن همایش شهید توفیقی اداره تبلیغات اسلامی شیروان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شیروان، "حجت الاسلام حسین کوثری" امام جمعه شیروان در آیین برگزاری یادواره شهید توفیقی در سالن همایش به نام این شهید در اداره تبلیغات اسلامی شیروان گفت: شهید توفیقی از کارمندان انداره تبلیغات اسلامی شیروان و عضو ستاد نمازجمعه این شهرستان بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیروان,وی با اشاره به سی و پنجمین سالگرد تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: این سازمان علی رغم دارا بودن بودجه های کم، کارهای بزرگی را انجام داده است.
,امام جمعه شیروان گفت: سازمان تبلیغات اسلامی اسلام را از دست التقاطی ها نجات داد و با نهادینه کردن امر تبلیغ مشکلات زیادی را در کشور از بین برد.
,وی گفت تبلیغات اسلامی به موازات علم پیش می رود و امروز علم پیشبرد دین را آسان کرده است و هرچه جلوتر می رویم دین هم همینطور گسترش پیدا می کند.
,حجت الاسلام کوثری گفت: افتخارم این بود که در سازمان تبلیغات اسلامی بودم و در ادامه افزود: سازمان تبلیغات اسلامی نهادی است که با کمترین نیرو و بودجه بهترین کار را در کشور انجام می دهد.
,وی افزود: هیچ کاری با وسعت تر از کار تبلیغ نیست و حساب آن را نیز با هیچ سنگی نمی توان وزن کرد.
,امام جمعه شیروان گفت: کار تبلیغ به گسترش همه زمانها و مکانها و موجودات عالم است و امر تبلیغ در همه جا وجود دارد که با ایمان و اخلاق و تقوا در جامعه می توان در جنگ نرم بینی دشمن را به خاک مالید و جامعه را بیمه کرد.
,به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شیروان، این مراسم با حضور مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی، امام جمعه، شهردار، فرمانده سپاه، رئیس بنیاد شهید، رئیس آموزش و پرورش، رئیس شورای هیئات مذهبی شهرستان شیروان و شماری دیگر از مسئولین استانی و شهرستانی برگزار و پدر شهید توفیقی نیز تجلیل شد.
,

,

,

,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه