رئیس گروه پیش بینی هواشناسی مازندران:
قایق های تفریحی و ماهیگیری از تردد در دریا خودداری کنند/ سرعت وزش باد در ساری 90 کیلومتر بر ساعت
با توجه به وزش باد شدید و مواج بودن دریا توصیه می شود قایق های تفریحی و ماهیگیری از تردد در دریا خودداری کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،رئیس گروه پیش بینی هواشناسی مازندران پیش از ظهر امروز در گفتگو با بلاغ اظهار داشت:باد شدید از ساعت 10:30 از سمت رامسر شروع شده و همچنان ادامه دارد و تا ساعت آینده از شدت آن کاسته می شود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا،,احمد اسدی بیان داشت: وزش باد در شهرستان ساری 90 کیلومتر بر ساعت بوده که در ایستگاه هواشناسی ساری ثبت شده و بیشترین وزش باد در شهرستان رامسر با سرعت 100 کیلومتر بر ساعت گزارش شده است.
,وی با بیان اینکه با نفوذ سامانه ناپایدار و شکل گیری جریانات مرطوب شمالی بر روی سواحل جنوبی دریای خزر ،شاهد ابرناکی آسمان همراه با وزش باد شدید،بارندگی و کاهش دما خواهیم بود،تصریح کرد: به طوریکه بارش در ارتفاعات به صورت برف بوده و دریای خزر مواج و طوفانی است.
,اسدی تاکید کرد:با توجه به وزش باد شدید و مواج بودن دریا توصیه می شود قایق های تفریحی و ماهیگیری از تردد در دریا خودداری کنند.
,گفتنی است اداره کل هواشناسی دیروز در اطلاعیه ای وزش باد شدید و مواج بودن دریا را اعلام کرده بود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه