گزارش/

نابودی مزارع برنج روستای رودپشت خشکبیجار در سایه بی توجهی مسئولین+تصاویر

نابودی مزارع برنج روستای رودپشت خشکبیجار در سایه بی توجهی مسئولین+تصاویر
اگر چاره‎ای توسط مسئولین ذی صلاح اندیشیده نشود ممکن است دیری نشود که مزارع این روستا از بین برود و در سالی که از سوی رهبر انقلاب به اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نام نهاده شده بخشی از امکانات تحقق اقتصاد مقاومتی برای روستاییان از دسترس خارج شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خوبان:اغلب مردم ایران منطقه شمال کشور به‌ ویژه گیلان را با برنج و شالیزارهای سرسبزش می‎شناسند و فارغ از خیانت واردات بی‎رویه برنج به این صنعت،برنج تولیدی استان با تلاش‎های طاقت‎فرسای

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خوبان,

شالیکاران در سال‎های گذشته سهم به‌سزایی در تأمین نیاز کشور داشته است.شهروندی از روستای رودپشت خشکبیجار تصاویری از مزرعه خود به تحریریه خوبان ارسال کرد که گویا با مشکل خشکی و بی‎آبی قطعی مواجه شده است.

, خوبان ,

طبق گزارش شرکت سهامی آب منطقه‌ای استان گیلان ۶۰۰ میلیون متر مکعب آب سد سفیدرود برای آبیاری اراضی شالیزاری استان از ابتدای اردیبهشت ماه جاری تا اکنون رهاسازی شد،اما هنوز به دلیل سهمیه بندی آب و نرسیدن آب به مزارع برنج زمین های روستای رودپشت خشکبیجار و روستاهای همجوار زمین با کم‌­ آبی دست و پنجه نرم می­‌کنند.

,

اگر چاره‎ای توسط مسئولین ذی صلاح اندیشیده نشود ممکن است دیری نشود که مزارع این روستا از بین برود و در سالی که از سوی رهبر انقلاب به اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نام نهاده شده بخشی از امکانات تحقق اقتصاد مقاومتی برای روستاییان از دسترس خارج شود. بنابراین برای پیشگیری از مشکلات احتمالی که وقوعش قریب به نظر می رسد و به تبع آن مهاجرت و شهرنشینی و بیکاری و کاهش تولید ملی تنها بخشی از آن است، به نظر می رسد بهترین راه حل، همت مسئولین برای مرتفع سازی مشکلات این روستاییان زحمت کش باشد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه