logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

حقایق تلخ درباره شیرین ترین خوراکی تابستان

حقایق تلخ درباره شیرین ترین خوراکی تابستان
یک متخصص تغذیه گفت:مصرف بیش از حد هندوانه با وجود داشتن خواص بسیار مفید می تواند مشکلات جدی را به همراه آورد. خوردن بیش از یک واحد هندوانه در روز می تواند منجر به اختلالات گوارشی مانند تهوع،اسهال و استفراغ شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اقتصادآنلاین، خدیجه رحمانی، متخصص تغذیه، بیان کرد:مصرف بیش از حد هندوانه با وجود داشتن خواص بسیار مفید می تواند مشکلات جدی را به همراه آورد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی اظهار کرد:خوردن بیش از یک واحد هندوانه در روز می تواند منجر به اختلالات گوارشی مانند تهوع،اسهال و استفراغ شود. همچنین به دلیل فیبری که دارد ، استفاده بیش از اندازه آن نفخ را به همراه دارد.  مصرف روزانه بیش از حد این میوه به علت داشتن پتاسیم،موجب بر هم خوردن تعادل الکترولیت ها شده که سبب ناراحتی های قلبی_عروقی می گردد.

این متخصص تغذیه توصیه کرد:دیابتی ها از مصرف زیاد هندوانه خودداری کنند.علاوه بر این افراد،کسانی که مقاومت انسولینی نیز دارند، در استفاده از این میوه احتیاط کنند.همچنین خوردن بیش از لزوم آن در مبتلایان به چربی خون موجب افزایش تری گلیسرید می شود.

وی عنوان کرد:افرادی که دچار آلر‍‍‍‍‍ژی هستند یا زمینه آلرژی را دارند از خوردن  زیاد هندوانه پرهیز کنند.

رحمانی یاد آور شد: امکان نفوذ سموم شیمیایی به داخل هندوانه با وجود پوست ضخیمی که دارد، وجود داشته بنابرین زیاده روی در مصرف آن برای سلامت بدن مضر است.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه