مدیر کل اوقاف و امور خیریه کرمانشاه:
2 هزار کرمانشاهی در مسابقات قرآن شرکت کردند/ برگزاری مرحله استانی در مردادماه
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: در مرحله شهرستانی مسابقات قرآن کریم دو هزار و 14 شرکت کننده حضور یافتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت الاسلام سید محمد باقر حسینی اراکی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار پاک پرس، با اشاره به حضور دو هزار و 14 شرکت کننده اظهار داشت: سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در مرحله شهرستانی و در رشته های حفظ پنج، 10، 20 و کل، ترتیل، قرائت، مفاهیم تخصصی، اذان و دعاخوانی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاک پرس،,,
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه بیان کرد: در این دوره از مسابقات در رشته های حفظ پنج جز 331 نفر، 10 جز 168 نفر، 20 جز 61 و حفظ کل نیز 55 نفر شرکت کردند همچنین رشته های ترتیل با 397 نفر، قرائت 360، مفاهیم تخصصی با 385 نفر، اذان با 170 و دعاخوانی با 87 نفر برگزار شد.
,,
حجت الاسلام حسینی اراکی عنوان کرد: از میان این تعداد شرکت کننده نفرات اول تا سوم هر رشته به مرحله بعدی مسابقات راه می یابند.
,,
وی افزود: مرحله استانی سی و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در سطح استان کرمانشاه در مرداد ماه انجام می شود و برگزیدگان این مرحله به مسابقات کشوری صعود می کنند.
,,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه