نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس نهم:
آرزو دارم، استان جدید به مرکزیت میاندوآب تشکیل شود/بداخلاقی های انتخاباتی اجازه دیده شدن عملکرد من و بیگی را نداد
نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس نهم گفت: آرزو دارم، اگر روزی قرار شد، استانی جدید در منطقه تشکیل شود، میاندوآب مرکز آن استان باشد و این ظرفیت و پتانسیل را هم دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرین خبر،مهدی عیسی زاده در شورای اداری شهرستان میاندوآب با بیان بخشی از عملکردها و اقدامات خود در دوران شش سال نمایندگی مجلس، اظهار کرد: در این مدت هر چه در توان داشتم برای سه شهر میاندوآب، شاهین دژ و تکاب انجام داده و هیچ تفاوتی هم بین این سه شهر در تقسیم بودجه و پیگیری امورات قائل نشده ام.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس نهم با اشاره به ایام انتخابات و تبلیغات داوطلبان نمایندگی مجلس، افزود: در ایام انتخابات همه تریبون ها علیه بنده بوده و بد اخلاقی انتخاباتی مانند توزیع شب نامه و بدترین تهمت ها و شایعه سازی را علیه بنده شاهد بودیم.
,وی گفت: بنده در دوران نمایندگی مجلس، علیه یک نفر هم قلم ننوشته ام، چه رسد به اینکه علیه کاندیدای مجلسی باشد.
,عیسی زاده با بیان اینکه با هر دولتی هم که بر سر کار بوده، همکاری و تعامل داشته است، تصریح کرد: دولت ها می آیند و می روند ولی این کشور و نظام اسلامی است که می ماند و ما نیز سرباز نظام و کشور بوده و تنها باید به فکر خدمت به مردم باشیم.
,نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس نهم با دفاع از عملکرد خود در دوران نمایندگی مجلس، اظهار کرد: عملکرد من و همکارم در روستاها و شهرها مشخص است و در اوج بی پولی و کمبودها برای گازرسانی و آب رسانی به روستاهایی که چندین سال بود در محرومیت بودند و رسیدگی به مشکلات مردم گام برداشتیم ولی متاسفانه بداخلاقی ها اجازه بیان آنها را به ما نداد.
,وی با اشاره به سیاه نمایی ها علیه عملکرد نمایندگان مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس نهم، گفت: به هر جا رفتند، عملکرد و اقدامات را زیرسوال بردند و گفتند کاری انجام نشده، در حالی که عملکرد مشخص و واضح است.
,عیسی زاده با بیان اینکه به نمایندگان فعلی مردم در مجلس دهم، کمک می کند و هر کاری از دستش برای مردم بر بیاید، انجام می دهد، افزود: ما با امکانات کم، کارهای بزرگی انجام دادیم ولی دیگران نخواستند آن را بیان کنند و به ما نیز اجازه و فرصت بیان ندادند.
,نماینده مردم میاندوآب، شاهین دژ و تکاب در مجلس نهم با اشاره به ظرفیت میاندوآب برای توسعه و پیشرفت، اظهار کرد: آرزو دارم، اگر روزی قرار شد، استانی جدید در منطقه تشکیل شود، میاندوآب مرکز آن استان باشد و این ظرفیت و پتانسیل را هم دارد.
,وی هم چنین با تقدیر از مردم میاندوآب و با بیان اینکه همواره خادم مردم میاندوآب بوده و خواهد بود، تصریح کرد: علی رغم همه هجمه های تبلیغاتی، دور اول و دوم مردم شهرستان میاندوآب، اولین رای را به بنده دادند و من نیز از همه آنها تشکر کرده و قدردان مردم هستم.
,در پایان این جلسه از تلاش های عیسی زاده در دوران نمایندگی مجلس تقدیر و تشکر به عمل آمد.
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه