مسئول امور مساجد سازمان تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه خبر داد:
400 مسجد استان کرمانشاه میزبان شب زنده داران در شب قدر است
مسئول امور مساجد سازمان تبلیغات استان کرمانشاه از برگزاری مراسم احیای شب قدر در 400 مسجد استان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مهدی پور داراب در گفتگو با طاق نیوز، با اشاره به برگزاری مراسم احیای شب 19 رمضان در سطح مساجد استان از برگزاری مراسمات شب های 21 و 23 رمضان در 400 مسجد کرمانشاه خبرداد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طاق نیوز,وی افزود: در طی شب های قدر در سطح مساجد فوق برنامه هایی چون قرائت دعای جوشن کبیر، سخنرانی وعاظ برجسته، اقامه نماز و مراسم معنوی قرآن به سر گرفتن در نظر گرفته شده است که اجرا می شود.
,,
کارشناس امور دینی و مساجد اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه تعداد مساجد استان را یک هزار و 250 مسجد اعلام کرد که 900 مسجد آن فعال است.
,,
وی یادآور شد: از این تعداد حدود 250 مسجد آن در سطح شهرستان کرمانشاه و روستاهای تابعه واقع شده که در 125 مسجد آن مراسم معنوی شب های قدر برگزار خواهد شد.
,,
پورداراب با تاکید بر فضایل شب های قدر و شب زنده داری در این شب ها از مومنین و روزه داران استان خواست تا چون دیگر سنوات در این مراسمات معنوی حضور داشته باشند.
,,
وی مراسمات معنوی شب قدر را فرصتی مناسب برای جذب مردم خصوصا جوانان نسبت به این پایگاه دینی یعنی مساجد دانست که می تواند با راهکارهای مختلف از جمله سخنرانی های جذاب اتفاق بیفتد.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه