logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نامه پرویز پرستویی برای سازندگان «ماه‎عسل»

نامه پرویز پرستویی برای سازندگان «ماه‎عسل»
بر این باور هستم که «ماه عسل» درست‌ترین برنامه‌ای است که تلویزیون برای این ایام درنظر گرفته است، چون به عقیده من نه این برنامه‌های مناسبتی به درد می خورد و نه این سریال‌ها پاسخگوی نیازهای روحی مردم در این ایام است اما «ماه عسل» به تنهایی با سردمداری احسان علیخانی نقطه قوت تلویزیون است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پرویز پرستویی در پیامی به تهیه‌کننده و مجری ماه عسل برای ساخت این برنامه خسته نباشید گفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش میزان، پرویز پرستویی، بازیگر محبوب سینما و تلویزیون یکی از مخاطبان جدی برنامه «ماه عسل» است که به اذعان خودش هرزمان که فرصتی پیدا کند برنامه را دنبال می‌کند. او در پیامی به احسان علیخانی و تیم «ماه عسل» برای تولید و پخش این برنامه تبریک گفت و نوشت:

,

من معتقد هستم که برنامه «ماه عسل» از زمانی که در تلویزیون جای خودش را پیدا کرده یکی از موثرترین برنامه‌های رسانه ملی است که پخش آن در ماه مبارک رمضان باعث شده تاثیرگذاری‌اش چندین برابر ‌شود. ما در ماه مبارک رمضان سعی می‌کنیم بخشنده و فروتن باشیم و به هم نوعمان نگاه کنیم ، کمک کنیم، دست فقیر بگیریم و کارهای دیگری که به صورت ظاهری انجام می‌شود اما در عمق هیچ اتفاقی هم با این کارها نمی‌افتد به عقیده من آن فقیر، فقیر و فقیرتر خواهد شد اما کاری که ماه عسل می‌کند فراتر از این اقدامات است و بسیار نگاه انسانی و شریفی دارد و دست روی موضوعاتی می‌گذارد که برای خانواده‌هایی در این کشور اتفاق افتاده و آنها هم با دل و جان می‌آیند مسائلشان را مطرح می‌کنند. نتیجه این اتفاق هم همین می‌شود که تاثیرگذاری‌اش چندبرابر می‌شود.

,

بر این باور هستم که «ماه عسل» درست‌ترین برنامه‌ای است که تلویزیون برای این ایام درنظر گرفته است، چون به عقیده من نه این برنامه‌های مناسبتی به درد می خورد و نه این سریال‌ها پاسخگوی نیازهای روحی مردم در این ایام است اما «ماه عسل» به تنهایی با سردمداری احسان علیخانی نقطه قوت تلویزیون است.

,

دوست ندارم بی‌جهت تعریف و تمجید کنم و اگر نگاه مثبتی به این برنامه دارم به این خاطر است که من تمام برنامه‌های علیخانی را می‌بینم و اگر هم فرصت نکنم از طریق اینترنت بعد از کارهایم آن را دنبال می‌کنم. واقعا لذت می‌برم که موضوعاتی را این تهیه‌کننده و مجری انتخاب می‌کند که روی خانواده‌ها تاثیر مثبت می‌گذارد چه درباره اعتیاد ، چه درباره شکست‌های زندگی که به امیدواری می‌رسد و چه درباره گسست‌های عاطفی که به پیوست می‌رسد و...

,

من دست مریزاد به احسان علیخانی و تیمش می‌گویم ، او برای من خیلی عزیز است و احتمالاً پیش خودش می‌گوید چرا پس من با تمام این تعاریفی که از برنامه‌اش دارم نتوانستم به «ماه عسل» بیایم اما باید بگویم که من فعلاً و به خاطر اتفاقی که دارد در آن شبکه و در برنامه هفت می‌افتد که به نوعی تیشه به ریشه سینما می‌زند ترجیح می‌دهم تا فکری به حال آن برنامه نشود پایم را به آن شبکه نگذارم چون من به عنوان یک عضو سینما نمی‌توانم درباره این اتفاق بگذرم و سکوت کنم و مجبورم به این شکل اعتراضم را نمایش بدهم. این می‌شود که مجبورم پا روی تمایلاتم بگذارم و با اینکه احسان علیخانی را خیلی دوست دارم و برای من خیلی عزیز است نتوانم به برنامه‌اش بیایم و روی آنتن زنده به او خسته نباشید بگویم. اما از همین جا و از طریق همین پیام برای او آرزوی موفقیت روزافزون می‌کنم.

,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه