فرماندار باخرز در جلسه شورای آموزش و پرورش:

اجرای طرح های ابتکاری و جدید در مجموعه آموزش و پرورش باید با اولویت دنبال شود

اجرای طرح های ابتکاری و جدید در مجموعه آموزش و پرورش باید با اولویت دنبال شود
فرماندار باخرز گفت:اجرای طرح های ابتکاری و جدید در مجموعه آموزش و پرورش باید با اولویت دنبال شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی سلام باخرز، صبح امروز، دومین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان باخرز در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی سلام باخرز,

جواد حسن زاده، فرماندار شهرستان باخرز در این جلسه با اشاره به مشکل کمبود مشاور در مدارس شهرستان گفت:برای مقابله با آسیب های اجتماعی و افزایش سطح اگاهی دانش آموزان ، هر مدرسه باید دارای یک مشاور باشد که متأسفانه در این زمینه دچار کمبود هستیم و باید پیگیری های لازم از طریق اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی انجام گیرد.

,

وی با اشاره به نتایج تست استاندار سنجش روان در مدارس باخرز افزود:مجموعه آموزش و پرورش در بحث آسیب های اجتماعی باید تلاش و جدیت بیشتری به خرج دهد تا شاهد کاهش این آسیب ها در سطح مدارس باشیم و تشکیل کمیته ویژه آسیب های اجتماعی می تواند یکی از این راهکارها باشد.

,

رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان باخرز ادامه داد:متأسفانه سبک زندگی ایرانی و اسلامی در خانواده ها کمرنگ شده است که این موضوع  در افزایش آسیب های اجتماعی نقش مهمی دارد.بر همین اساس ترویج فرهنگ زندگی اسلامی و آموزش خانواده ها می تواند نقش بسیار مهمی در کاهش آسیب های اجتماعی ایفا کند که این امر نیازمند توجه و تلاش بیشتر مسئولان مربوطه می باشد.

,

پایان خبر/رض

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه