پایان مسابقات فوتسال جام رمضان پیرانشهر/ تیم مدرسه منگور کردستانی قهرمان شد
مسابقات فوتسال جام رمضان ۹۵ در شهرستان پیرانشهر با قهرمانی تیم مدرسه شهید سلیمان منگور کردستانی این شهر به اتمام رسید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کورد پیام،کمال آقا یاری رئیس هیئت ورزش های روستایی و بازی های بومی و محلی اداره ورزش و جوانان پیرانشهر در گفتگو با کوردپیام گفت: مسابقات فوتسال جام رمضان ۹۵ در شهرستان پیرانشهر با حضور 7 تیم در شهرستان برگزارشده بود با قهرمانی تیم مدرسه شهید سلیمان منگور کردستانی این شهر به اتمام رسید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کورد پیام,وی اظهار کرد: فینال مسابقات فوتسال جام رمضان پیرانشهر با حضور رئیس اداره ورزش و جوانان پیرانشهر و بعضی از مسئولین شهرستان و رئیس هیئت های دیگر ورزشی در سالن 7 تیر این شهرستان برگزار شد.
,آقا یاری تصریح کرد: دراختتامیه این دوره از مسابقات در سالن 7 تیم تیم مدرسه شهید سلیمان منگور کردستانی در یک بازی زیبا و نفس گیر توانست تیم معلمان عشایریرا شکست داده و مقام قهرمانی این دوره از مسابقات را ازآن خود نماید. و همچنین تیم معلمان مقام دوم و تیم کاشی شاباز پور مقام سوم این مسابقات را ازآن خود کنند.
,رئیس هیئت بازی های بومی شهرستان گفت:در پایان با اهداء کاپ، لوح و هدایا از تیم های برتر، تیم اخلاق، بازیکن اخلاق، تماشاگر اخلاق، پدیده مسابقات و فنی ترین بازیکن تجلیل بعمل آمد.
,

, ,
انتهای پیام /م
,]
ارسال دیدگاه