حضور 2 گلستانی در اردوی تیم ملی ؛

گلستان میزبان چهارمین اردوی تیم ملی دو و میدانی بزرگسالان

گلستان میزبان چهارمین اردوی تیم ملی دو و میدانی بزرگسالان
تیم ملی دو ومیدانی بزرگسالان ایران، به منظور شرکت در بازی های داخل سالن آسیا در کره جنوبی، اردوی آمادگی خود را در بندر ترکمن برپا کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما ، تیم ملی دو ومیدانی بزرگسالان ایران، به منظور شرکت در بازی های داخل سالن آسیا در کره جنوبی، اردوی آمادگی خود را در4 ماده ( پرش طول ، پرتاب نیزه، دهگانه، پرش ارتفاع) به مدت یک ماه در شهرستان بندرترکمن آغاز کرده است .

, شبکه اطلاع رسانی دانا, گلستان ما,

 شایان ذکر است در میان اسامی دعوت شده  به اردوی تیم ملی دوومیدانی نام " ایوب آرخی" در ماده پرتاب نیزه و "عبدالجلیل توماج" در ماده ده گانه ازاستان گلستان هم وجود دارد.

,

به همراه این دو ورزشکار گلستانی" کیوان قنبر زاده " در ماده پرش ارتفاع از استان مازندران و "محمد ارزنده" درماده پرش طول از استان چهار محال بختیاری در این اردوی حضور دارند .

,

اردوی تیم ملی دوومیدانی بزرگسالان کشور با مربیگری " ایگو پاکلین" و سرپرستی "محمد علی دباغ" از گلستان برگزار می شود

,

در این مرحله از اردو که تا روز 15 اردیبهشت  ادامه خواهد داشت ، تیم ملی دوومیدانی کشورمان خود را برای حضور در بازیهای آسیایی آماده می کند .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه