تشییع پیکر چهره برجسته علم حشره شناسی ایران در گرمسار
یکی از نخبگان گرمساری علم گیاهی شناسی و حشره شناسی کشور در زادگاه کودکی و پدری اش دار فانی را وداع گفت و جامعه علمی کشور را عزادار کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسار آنلاین یکی از چهره های فاخر و برجسته علم حشره شناسی و آفات گیاهی کشور که اهل شهرستان گرمسار می باشد براثر بیماری در بیمار ستان معتمدی این شهرستان دار فانی را وداع گفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسار آنلاین,پیکر این چهره برجسته علم حشره شناسی ایران روز گذشته بر دستان مردم گرمسار تشییع شد.
,مرحوم مهندس علی پازوکی در سال 1319 در گرمسار متولد شد و از همان دوران اول زندگی علمی و تحصیلی خود توانست به عنوان یک نخبه در دانشگاه های تهران به تحلیل بسیاری از مطلب حوزه علم گیاهی شناسی در جهان دست پیدا کند .
,مرحوم پازوکی عضو هیئت علمی موسسه بررسی آفات و بیماریهای گیاهی، از نویسندگان دایره المعارف بزرگ اسلامی، عضو هیئت تحریریه فرهنگنامه کودکان و نو جوانان و پژوهشگر تاریخ بدرود حیات گفت.
,وی طی خدمات ٣٠ ساله خود در موسسه بررسی آفات و بیماریهای گیاهی در کشف و گرد آوری حشرات و نمونه های جانوری موزه منحصر به فرد این موسسه نقش عمده داشت. ویرایش علمی فرهنگنامه بزرگ کودکان و نو جوانان در شورای کتاب کودک از جمله خدمات ایشان است.
,پیکر این چهره برجسته علم حشره شناسی در کشور در امام زاده طاهر روستای کوشک به خاک سپرده شد .
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه