logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

امام جمعه موقت کبودراهنگ گفت :

ایران صادر کننده انقلاب و بیداری بخش جهان است .

ایران صادر کننده انقلاب و بیداری بخش جهان است .
امام جمعه کبودراهنگ گفت : امروز ایران با صدور انقلاب باعث بیداری مسلمانان جهان و حراس دشمنان شده است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کورنگ ، حجت الاسلام محسن ثابتی در یادواره شهداء عملیات رمضان که در مسجد جامع کبودراهنگ برگزار شده بود با اشاره به ایثار و فداکاری رزمندگان و شهدا در هشت سال دفاع مقدس افزود : کشور ایران در آن دوران تنها با عراق در حال نبرد نبود ، بلکه با تمامی کشورهای غربی که عراق را تا دندان مسلح کرده بودند در حال نبرد بود .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کورنگ,

وی ادامه داد : به فضل الهی و ایثار و فداکاری رزمندگان با تمام کمبودهای تسلیحاتی اجازه تصرف حتی یک وجب از خاک کشور را به دشمنان ندادیم .

,

وی همچنین خاطرنشان کرد : شهدا تربیت یافتگان مکتب حضرت اباعبدالله الحسین و معصومین بودند که با نثار خون خود امنیت ، آزادی ، استقلال و اقتدار را به ارمغان آوردند .

,

حجت الاسلام ثابتی در ادامه گفت : امروز به برکت خون شهدا و فرزندان برومند انقلاب اسلامی در تمامی عرصه های علمی ، فرهنگی ، اقتصادی و نظامی پیشرفت های بیشماری کرده ایم که این پیشرفت ها بهت و نگرانی دشمنان را به دنبال داشته است .   

,

وی ادامه داد : دشمنان از پیشرفت های علمی امروز کشور به دست متخصصان جوان ایرانی بیمناک و حراسان شده اند و با تمام توان خود در راستای متوقف ساختن این پیشرفت ها توطئه افکنی می کنند که باید با افزایش بصیرت و آگاهی نگذاریم قطار پیشرفت و ترقی کشور متوقف شود .

,

انتهای پیام/
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه