در جشن های گلریزان و حمایت صورت گرفت؛

کمک 750 میلیون ریال خیرین گنابادی به زندانیان جرائم غیر عمد و خانواده زندانیان نیازمند

کمک 750 میلیون ریال خیرین گنابادی به زندانیان جرائم غیر عمد و خانواده زندانیان نیازمند
جمعی از خیرین گنابادی در راستای جشن های گلریزان و حمایت 750 میلیون ریال به زندانیان جرائم غیر عمد و خانواده های زندانیان نیازمند کمک نمودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای گناباد، جشن های گلریزان و حمایت ویژه زندانیان جرائم غیر عمد و خانواده های زندانیان نیازمند شب گذشته، با حضور جمعی از مسئولین و خیرین گنابادی در محل باغ تالار پردیس شهرستان برگزار و خیرین و نیکوکاران گنابادی مبلغ 750 میلیون ریال را به صورت نقدی پرداخت و یا متعهد به پرداخت شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد, باغ تالار,

حجت الاسلام حسن صادقی نسب امام جمعه گناباد در این مراسم با اشاره به آیات قرآن کریم و روایات اهل بیت گفت: نیکوکاری یکی از مواردی است که خداوند آن را بارها در آیات قرآن کریم تحسین نموده و ائمه اطهار نیز این اقدام را ستوده و بشارت های دنیوی و اخروی به نیکوکاران داده اند.

,

وی افزود: اسلام برای ترویج نیکوکاری، فرهنگ سازی نموده است و موضوعاتی از قبیل انفاق، صدقه و زکات را مطرح نموده است.

,

صادقی با بیان اینکه «کار نیک مؤثر است، هرچند اندک باشد»، گفت: امروز یکی از مصادیق و مظاهر نیکوکاری در جامعه اسلامی، آزادکردن زندانیان جرائم غیر عمد و کمک به خانواده های زندانیان نیازمند می باشد که در این خصوص هرساله خیرین گنابادی پیشگام هستند.

,

در حال حاضر چهار زندانی جرائم غیر عمد در گناباد وجود داشته که برای آزادسازی آنان 830 میلیون ریال اعتبار لازم است. همچنین 110 خانواده زندانیان نیازمند تحت پوشش انجمن حمایت از زندانیان گناباد هستند.

,

انتهای پیام/  رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه