معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری گرگان:
راه اندازی تله کابین از اولولیت های توسعه عمرانی گرگان است/ باید ماندگاری مسافران را در مرکز گلستان افزایش دهیم
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری گرگان گفت: تله کابین و آژانس هوایی جز اولویت های شهرستان گرگان بوده و مجموعه فرمانداری در انجام این دو پروژه با شهرداری همکاری خواهد کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پاسرو؛ ابراهیم دشتیان، معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری گرگان در جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان گرگان گفت: دستگاه های خدمات شهری گرگان باید امکانات اقامتی، تفریحی و آسایشی برا برای مسافران عزیز فراهم کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از پاسرو؛,وی سرمایه گذاری در صنعت گردشگری را عامل ایجاد اشتغال پایدار خواند و افزود: باید با توجه به موقعیت گرگان به عهوان مسیر عبور زائران امام رضا (ع) و دارا بودن طبیعت سرسبز و بناهای تاریخی تلاش کنیم ماندگاری مسافران را در این شهرستان افزایش دهیم.
,دشتیان خاطرنشان کرد: دستگاه های نظارتی شهرستان در ایام سفر به صورت مستمر از تفرجگاه ها و هتل ها و دیگر اماکن تفریحی و اقامتی سرکشی خواهند کرد و با متخلفین به خصوص با تخلف کنندگان فروش محصولات غذایی برخورد می شود.
,معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری گرگان به توسعه عمرانی گرگان اشاره کرد و متذکر شد: تله کابین و آژانس هوایی جز اولویت های شهرستان گرگان بوده و مجموعه فرمانداری در انجام این دو پروژه با شهرداری همکاری خواهد کرد.
,وی بر لزوم همکاری دستگاه هایی مانند شهرداری و میراث فرهنگی جهت جذب سرمایه گذار در حوزه گردشگری تأکید کرد.
,دشتیان اظهار کرد: دستگاه های شهرستانی از هم اکنون تدابیر لازم را برای هر چه بهتر سپری شدن ایام سفرهای تابستانه اتخاذ کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه