logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

به همت جوانان هلال احمر زابل؛

زنجیره انسانی "نه به اعتیاد" در شهرستان زابل تشکیل شد

زنجیره انسانی "نه به اعتیاد" در شهرستان زابل تشکیل شد
رییس جمعیت هلال احمر شهرستان زابل اظهار داشت: با هدف پیشگیری از اعتیاد در شهرستان زابل زنجیره انسانی "نه به اعتیاد" تشکیل شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  اصغر قورزهی به خبرنگار اوشیدا گفت: تشکیل زنجیره انسانی "نه به اعتیاد" یک کار فرهنگی است که در دو بخش بانوان و آقایان در تعداد ۱۵۰ نفر در هر بخش، در نقاط مختلف شهرستان زابل تشکیل شده است.

وی افزود: با توجه به عضویت بیش از سه هزار جوان در هلال احمر و ارتباط بسیار خوب هلال با آنان این زنجیره تاثیر به سزایی در ارتقا فرهنگ آموزشی و بازدارندگی خواهد داشت چرا که با قرار دادن آنان در زنجیره امن و به عنوان مجری کار، می توان آنان را از افتادن در دام اعتیاد رهایی بخشید.

وی ادامه داد: یکی از اهداف تشکیل زنجیره انسانی گریزش افراد از مواد اعتیاد آور در جامعه می باشد که در این راستا جمعیت هلال احمر در مناسبت های مختلف و در محیط های متفاوت انجام می دهد.

قورزهی زنجیره انسانی را به عنوان یک حرکت نمادین و منع کننده استفاده از مواد مخدر، تداعی کننده اعضای یک خانواده دانست که اگر دست یکی از اعضا جدا شود تمامی زنجیره از هم می پاشد.

وی با اشاره به اینکه، این زنجیره انسانی نشان دهنده ی امنیت افراد، ارتباطات و زندگی اجتماعی سالم است ادامه داد: اعضای جامعه باید نسبت به هم حساس و مسولیت پذیر باشند به طوری که اگر فردی در جامعه در بند اعتیاد گرفتار شده باشد و دیگران با بی اعتنایی از کنار آن رد شوند به دلیل عدم مسولیت پذیری به زودی اعضای خانواده آنان نیز در بند اعتیاد گرفتار خواهند شد.

رییس جمعیت هلال احمر شهرستان زابل خاطر نشان کرد: به منظور جلوگیری از اعتیاد در جامعه باید برای اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در جامعه برنامه ریزی دقیقی صورت گیرد چرا که بیکاری و دوستان ناباب مهم ترین عامل سوقدهی افراد به سمت مواد مخدر می شود.

انتهای پیام//

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه