کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی اردل خبرداد:

برپایی مراسم جزء خوانی قرآن کریم در 500 محفل خانگی در اردل

برپایی مراسم جزء خوانی قرآن کریم در 500 محفل خانگی در اردل
کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی شهرستان اردل از برپایی 500 محفل جزء خوانی قرآن کریم به صورت مجالس خانگی همزمان با ماه مبارک رمضان در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید اصغر حسینی اردلی کارشناس قرآنی تبلیغات اسلامی شهرستان اردل در گفت‌وگو با خبرنگار هفت چشمه با بیان این خبر گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان و با هدف ختم قرآن و کسب فیض از این نعمت الهی، مراسم جزءخوانی و قرائت قرآن به‌صورت خانگی در این شهرستان برگزار می‌شود.

حسینی افزود: مراسم ختم قرآن به‌صورت ختم سوره انعام و ختم جزء ۳۰ در ۵۰۰ محافل خانگی برگزارشده و قاریان و مبلغان اعزامی باحضور در این مراسم علاوه‌بر قرائت قرآن، آموزش‌های روان‌خوانی و روخوانی و احکام را به حضار ارائه می‌کنند.

وی تصریح کرد: در برگزاری محافل خانگی قرائت قرآن، مؤسسات و خانه‌های قرآن شهری و روستایی مشارکت دارند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه