نشست هم اندیشی کاهش آسیب های اجتماعی در شهرستان جوانرود برگزار شد
نشست هماندیشی و تعامل ادارات و موسسات شهرستان جوانرود، در زمینه آسیبهای اجتماعی و اعتیاد برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جوانرود هه وال، جلسه هماندیشی و تعامل ادارات و موسسات(بهزیستی، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی، ورزش و جوانان، همیاران سلامت روان ، هیوای ژیان و کمپ اعتیاد ندای رهایی) در زمینه آسیبهای اجتماعی و اعتیاد در شهرستان جوانرود برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جوانرود هه وال,,
از اهداف برگزاری این نشست هم اندیشی می توان به همفکری در زمینه اتخاذ راهبردهای مناسب به منظور کاهش آسیب های اجتماعی و ارائه خدمت به آسیب دیدگان اجتماعی اشاره نمود.
,,
در این نشست ، اهمیت و جایگاه موسسات غیر دولتی و مردم نهاد و فعالیت مستمر و مداوم این موسسات در برگزاری کلاسهای آموزش خانواده، مهارتهای زندگی، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و اعتیاد، برگزاری همایشها و نمایشگاهها با موضوعات مختلف مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
,,
در ادامه این نشست گزارش مختصری از فعالیت ها و عملکرد جمعیت همیاران سلامت روان جوانرود ارائه گردید و در پایان ، مدعوین به تعامل و همکاری بیشتر و فعالیت مستمر، مداوم و جدی در طول سال و نه فقط در مناسبت ها و ایام بخصوص تاکید نمودند.
,









, 
, 
, ]
ارسال دیدگاه