logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ایران هراسی، ایران فروشی، ایران سوزی یا ایران سواری؛

فراموش خانه یا خاموش خانه دولت تدبیر و امید

فراموش خانه یا خاموش خانه دولت تدبیر و امید
آیا شرم آور نیست همان تجارب بنی صدر در جنگ تحمیلی تکرار شود؟ آیا هنوز هم بدنبال مهاجمان سفارت عربستان و انگلیس هستید؟ آیا خونبهای 450 زائر شهید منا را پی گیری می فرمایی؟ آیا تجاوز به نوجوانان در عربستان را پی گیری هستی؟ یا در کنج فراموشخانه، دولت را خاموشخانه کردی و انتخابات 1396 را طراحی و مهندسی می کنی؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از نسل برهان؛ مردم استان ما در هفته های اخیر شاهد حرکات خرابکارانه و تروریستی بودند و جوانان برومند از این مرز و بوم با فداکاری و ایثارگری مظلومانه در غربت و گمنامی تمام، به خیل شهدا پیوستند.
 ظاهر قضیه آن است که دولت های حامی تروریسم پس از ناکامی در عراق و سوریه، در صدد هستند بخت و اقبال سیاه خود را با به کارگیری معاندین ضد انقلاب در اقلیم کردستان عراق به کار گرفته و به اجرای عملیات تروریستی در مناطق مختلف ایران به ویژه در آذربایجان غربی نمایند. تیم هایی از تروریست ها تکفیری و سلفی و داعشی حتی در تهران هم دستگیر شدند که قصد عملیات در ایام ماه مبارک رمضان را داشته اند.
انفعال و کوتاهی دولت یازدهم و وزارت خارجه در این مورد بسیار عجیب و نگران کننده و سوال برانگیز است. در زمانی که جاهلیت عرب دست در دست توحش غرب و آمریکا داده و گرگ ها و سگان وحشی خود را به جان اسلام و مسلمانان انداخته اند و سوریه و عراق و یمن و افغانستان را به سرزمین های سوخته تبدیل کرده اند و الان به فکر نفوذ به قلمرو ایران هستند و پیش قراولان خود را به منطقه ما اعزام و درگیر نمودندآیا وقت آن نرسیده که این قصد و نیت و طرح اجانب با اخطار و تهدید در نطفه خفه شود؟! آیا سیاست لبخند به دشمنان خارجی و نیشخند به منتقدین داخلی بس نیست؟! آیا هنوز هم فکر می کنید، به نام تنش زدایی باید از مسلمات و حقوق اولیه ملت ایران چشم پوشی کنند تا دشمن وارد شهرها و خانه ها آذربایجان غربی و سایر مناطق شوند و جان و مال و ناموس مردم را به یغما ببرند؟!  در وین و لندن ژنو بروندگروه کشف حقیقت یاب تشکیل داده و در سازمان ملل بیانیه صادر فرمایند و قرارداد آتش بس امضاء کنند؟! نکند به نام زدودن ایران هراسی گرفتار ایران فروشی و ایران سوزی، ایران سواری شوند؟!
چرا سکوت و فراموشی و غفلت و مسامحه و مدارا و ذلت شما باعث می شود که فرماندهان سپاه  و بسیج به دشمنان جرار اخطار بدهند؟! مگر کشور وزیر امور خارجه ندارد؟! مگر رئیس جمهور ندارد؟! مگر مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام ندارد؟! مگر شورای امنیت ملی ندارد؟! آیا شرم آور نیست همان تجارب بنی صدر در جنگ تحمیلی تکرار شود؟ آیا هنوز هم بدنبال مهاجمان سفارت عربستان و انگلیس هستید؟ در حالی که جیره خواران عربستان از چهار سوی کشور وارد مرزهای کشور شما می شوند؟ آیا خونبهای 450 زائر  شهید منا  را پی گیری می فرمایی؟ آیا تجاوز به نوجوانان در عربستان را پی گیری هستی؟ یا در کنج فراموشخانه، دولت را خاموشخانه کردی و انتخابات 1396 را طراحی و مهندسی می کنی؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نسل برهان,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه