فرمانده سپاه درگز:
عده ای معلوم الحال در درگز فتنه انگیزی می کنند/انقلاب اسلامی فراتر از مرزهای ایران در حال گسترش است
فرمانده سپاه درگز گفت: امروز انقلاب اسلامی از جغرافیای ایران خارج شده و با پیش روندگی، جهت و مسیر خود را پیدا کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از درگزخبر، شب گذشته(13 تیر) با حضور فرماندهان پایگاه بسیج، تعدادی از مسئولین شهرستان و خانواده های آنان گرده همایی انس و مودت، همراه با ضیافت افطار در درگز برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درگزخبر,سرهنگ دوم محمد هادی قوی پنجه فرمانده سپاه ناحیه درگز در این مراسم در خصوص گسترش انقلاب اسلامی در جهان گفت: انقلاب اسلامی زنده است و در حال پیشرفت و رویش در جهان است.
,وی ادامه داد: امروز انقلاب اسلامی از جغرافیای ایران خارج شده و با پیش روندگی، جهت و مسیر خود را پیدا کرده است.
,فرمانده سپاه درگز با بیان اینکه مدافعان حرم تداوم بخش خط مقاومت هستند گفت: اگر مدافعین حرم در کشورهای دیگر خارج از مرزهای ایران که تروریستها آنجا حضور دارند، حضور پیدا نکنند، قطعا شاهد تبعات ناخوشایندی در داخل کشور خود خواهیم بود.
,محمدهادی قوی پنجه به بیانات اخیر مقام معظم رهبری در جمع دانشجویان اشاره کرد و گفت: امروز شرایط کشور مانند جنگ احزاب است و همه دشمنان اسلام برای توقف و نابودی انقلاب اسلامی برخاسته اند.
,وی افزود: امروز، همه باید در زیر پرچم ولایت مطلقه فقیه حرکت کنند و کسانی که جلوتر یا عقبتر از آن باشند محکوم به شکست هستند.
,فرمانده سپاه درگز در خصوص اینکه رفاه و آسایش، حق مردم درگز است گفت: عده ای افراد سیاسی که سابقه حضور در مجلس ننگین ششم را دارند؛ به هیچ وجه به فکر مردم درگز نیستند.
,وی افزود: این افراد که دیگر در شهرستان جایگاه سیاسی ندارند تنها با اقدامات خود به فکر تشویش اذهان عمومی هستند تا به اندک منافعی دست یابند.
,وی ادامه داد: به طور قطع مردم سرزمین شهید پرور درگز و همشهریان صیاد شیرازی این افراد را می شناسند و در برابر فتنه آنها هوشیار و بصیر هستند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه