امام جمعه شفت:

فتنه و فتنه گری خط قرمز همه مردم ایران/ حامیان تروریست ها خود گرفتار آنان شده اند

فتنه و فتنه گری خط قرمز همه مردم ایران/ حامیان تروریست ها خود گرفتار آنان شده اند
امام جمعه شفت با بیان اینکه جمهوری اسلامی هر گونه عملیات تروریستی را محکوم می کند افزود: ولی همه دیدند و می بینند که حامیان تروریست ها خود گرفتار آنان شده اند .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح شفت حجت الاسلام سید عبدالله هاشمی در خطبه های نماز عید فطر شفت در مسجد اباصالح المهدی (عج) با بیان اینکه یکی از فواعد تقویت ایمان دوری جستن معصیت الهی است اظهار کرد: کمک به مردم نیازمندان از جمله عوامل تقویت ایمان است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح , شفت حجت الاسلام سید عبدالله هاشمی در خطبه های نماز عید فطر شفت در مسجد اباصالح المهدی (عج) با بیان اینکه یکی از فواعد تقویت ایمان دوری جستن معصیت الهی است اظهار کرد: کمک به مردم نیازمندان از جمله عوامل تقویت ایمان است ., شفت,

وی با بیان اینکه پوشاندن نقاط قوت انقلاب اسلامی و برجسته کردن نقاط ضعف کار دشمن است افزود: دشمنان می خواستند شب های احیا را به شب های آشوب برای ملت ایران تبدیل کنند .

,

امام جمعه شفت با بیان اینکه جمهوری اسلامی هر گونه عملیات تروریستی را محکوم می کند افزود: ولی همه دیدند و می بینند که حامیان تروریست ها خود گرفتار آنان شده اند .

,

هاشمی با بیان اینکه عربستان را بعنوان قهرمان مبارزه با تروریسم معرفی کردند افزود: دروغ از این بزرگتر و وقیح تر کسی نشینده است .

,

وی با بیان اینکه دشمنان اسلام و انقلاب با حمایت از این دولت ها خود را حامی تروریسم نشان میدهند که خود تروریست هستند افزود: این دولت ها حتی به ملت خود رحم نمی کنند و ما برده داری قرن ۲۱ را شاهد هستیم.

,

هاشمی با بیان اینکه زدن اتهام به ضد انقلابی و معاند بودن به هم به فرموده مقام معظم رهبری نباید در جامعه مطرح شود، تصریح کرد: اما فتنه و فتنه گری خط قرمز همه مردم ایران می باشد.

,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه