ارسالی مخاطبین:
مرگ بلندترین برج پتروشیمی خاورمیانه؛مبلغی برابر با چندصدفیش حقوقی صفدرحسینی دود شد
مبلغی برابر با چند صد فیش حقوقی امثال صفدر حسینی در آتش بی تدبیری مسئولین در پتروشیمی ماهشهر دود شد![
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز:عرفان مردانی از مخاطبین کانال تلگرامی رهیاب با ارسال مطلبی نوشت:
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز, ,
,
,
مبلغی برابر با چند صد فیش حقوقی امثال صفدر حسینی در آتش بی تدبیری مسئولین در پتروشیمی ماهشهر دود شد!
,
آتشی که زبانه ی آن نشات گرفته از نگاه صرف اقتصادی و نه راهبردی به منابع مالی و ذخایر انرژی خوزستان است. هنگامی که اندیشه ی وارداتی حضرات پایتخت نشین و مدیران غیربومی مراکز اقتصادی ، خوزستان را صرفا "جیب" میبیند باید هم منتظر وقوع چنین حوادثی بود!
,
به راستی آیا اگر فقط یک درصد از درآمد حاصل از این تاسیسات پتروشیمی صرف مسائل مربوط به ایمنی میشد باز هم شاهد این حادثه می بودیم؟ مردم خوزستان چشم یاری از مسئولینی که پول نفت و گاز این استان را در شهرهای بزرگ "سنگفرش خیابان" میکنند ندارند لکن این انتظار از مسئولین بومی و استانی وجود دارد که علاج این حوادث را قبل از وقوع کنند، امروز مخزن های پتروشیمی نه ، امید صد ها نفر بود که دود شد!
]
ارسال دیدگاه