logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

داعش جایگزین طالبان در افغانستان

داعش جایگزین طالبان در افغانستان
یک تحلیلگر مشهور افغانستان هشدار داد که داعش، جایگزین طالبان در افغانستان خواهد بود و کشورهای همسایه و منطقه، از ناحیه این گروه تروریستی مورد تهدید هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «جاوید کوهستانی» افزود: اکنون در اغلب شهرستان های استان زابل در جنوب افغانستان، عناصر داعش حضور دارند، اما حضور آنان رسانه ای نشده است.

این تحلیلگر سیاسی و کارشناس نظامی گفت که این احتمال وجود دارد که بخشی از طالبان به روند گفت و گوهای صلح بپیوندند و تندروهای این گروه در کنار گروه تروریستی داعش قرار بگیرند.

گروه طالبان حدود یک ماه قبل «اختر محمد منصور» دومین رهبر خود را در حمله هواپیماهای بدون سرنشین خارجی به خودروی وی در منطقه «دالبندین» شهر کویته پاکستان از دست داد و بلافاصله شورای رهبری این گروه با تشکیل نشستی در این شهر تشکیل جلسه داد و «هبت الله آخوندزاده» را به عنوان رهبر جدید معرفی کرد.

شماری از تحلیلگران افغان معتقدند که با مرگ اختر منصور این احتمال وجود دارد که برخی از اعضای طالبان به گروه تروریستی داعش ملحق شوند، اما «وحید مژه» کارشناس سیاسی آگاه به امور طالبان می گوید داعش در افغانستان و نزد حامیان طالبان، جایگاهی نخواهد داشت.

«طیب اکبر آقا» یک عضو ارشد طالبان نیز گفته است: داعش نمی تواند در افغانستان برای خود جایگاه و پایگاهی به وجود آورد و شماری از افراد مانند «منصور دادالله» و حامیان وی که در این کشور از افراد داعش شناخته شده اند، از مخالفان رهبران طالبان بوده اند.

در این حال «محمد حنیف اتمر» مشاور امنیت ملی افغانستان سال گذشته تصریح کرده بود که داعش در افغانستان دارای ارتباط تشکیلاتی با رهبران این گروه تروریستی در عراق و سوریه شده، اما برای ایجاد پایگاه در افغانستان، نیازمند میزبان خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
منبع: ایرنا
, ایرنا]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه