logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

درجلسه تنظیم بازار شهرستان قاین عنوان شد:

مسئولین شهرستان نظارت بیشتری بر تنظیم بازار داشته باشند

مسئولین شهرستان نظارت بیشتری بر تنظیم بازار داشته باشند
ستاد تنظیم بازار رسالت بسیار سنگینی در خصوص مهمترین مشکلات مردم در امور معیشت را برعهده دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا   به نقل از نسیم قائن ، شرافتی فرماندارقاین جلسه تنظیم بازار شهرستان با توجه به آغاز مرحله دوم هدفمندی یارانه ها اظهار داشت:بایستی با مدیریت صحیح و درست و بموقع در سطح بازار و با نظارت مستمر اجازه اخلال و بی نظمی و افزایش قیمت ها بدون نظر دستگاههای ذیربط به افراد سود جو ندهیم تا شاهد گرانی و تورم و نگرانی مردم نباشیم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا   , نسیم قائن,

وی افزود: ستاد تنظیم بازار یکی از منظم ترین کار گروه های ما در سطح شهرستان است که به طور مستمر ضمن نظارت بر بازار، مهمترین مشکلات مردم در امور معیشت را بررسی می نماید.

,

فرمانداربااشاره به شعار سال که توسط مقام معظم رهبری در ابتدای سال مطرح شده و بعنوان نقشه راه برای مسئولین است برای عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: برای ساختن و پیشرفت، توسعه و عمران کشور بایستی با عزم ملی و با مدیریت جهادی که مد نظرمقام معظم رهبری است با تکیه بر تولیدات داخلی و اصلاح الگوی مصرف و استفاده درست و بهینه از امکانات موجود،گام برداریم.

,

فرماندار به جلوگیری از فرافکنی و لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای ساماندهی و کنترل بازار در راستای رفاه حال شهروندان و جلب رضایت مردم تأکید نمود و افزود: با توجه به اینکه در روز های اجرای فاز دوم هدفمند سازی یارانه ها هستیم با در نظر گرفتن خیر و صلاح مردم و بهبود وضعیت معیشتی شهروندان باید اقدامات همه جانبه برای کنترل تورم، عرضه مطلوب کالا و خدمات و رفع نیازهای مصرف کنندگان و عدم افزایش قیمت ها را در اولویت فعالیت مسئولین اجرایی و نظارتی و ذیربط قرار گرفته تا شاهد جوی آرام در سطح شهرستان باشیم.

,

وی گفت:ستاد تنظیم بازار رسالت بسیار سنگینی در خصوص مهمترین مشکلات مردم در امور معیشت را برعهده داردو مسئولین شهرستانی هم باید نظارت بیشتری بر تنظیم بازار داشته باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه