امام جمعه موقت نهبندان:
مسئولان باید فارغ از نگاه های جناحی با دریافت های نامشروع برخورد کنند/ دستبرد به بیت المال نتیجه رویکرد تجملگرایی است
امام جمعه موقت نهبندان گفت: مسئولان باید فارغ از نگاه های جناحی و مصلحت اندیشی بی مورد با دریافت های نامتعارف با صراحت، صلابت و قاطعیت برخورد و راه ادامه این دست بردها را ببندند[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی مومن زاده امروز در گفتوگو با خبرنگار نهبندان خبر، در خصوص فیش های حقوقی نامتعارف برخی مسئولان اظهار کرد: دریافت های نامشروع و دستبرد به بیت المال نتیجه تفکرات تکنوکراتی و رویکرد تجملگرایی است که مقام معظم رهبری بارها در خصوص آن هشدار دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نهبندان خبر,وی با بیان اینکه تفکرات توسعه محور با رویکرد غربی شکاف طبقاتی، مسابقات مادی و غارتگری بیت المال را بدنبال دارد افزود: کسانیکه می گفتند باید به پیشرفت و توسعه رسید ولو با ریخت و پاش مسئولان و بازگذاشتن دست مدیران و اگر چه عده ای زیر چرچ این توسعه له شوند باید جوابگوی این غارتگری وقیحانه باشند.
,اعتماد مردم به نظام یکی از مهم ترین ارکان اقتدار انقلاب است
, اعتماد مردم به نظام یکی از مهم ترین ارکان اقتدار انقلاب است,امام جمعه موقت نهبندان ادامه داد: اعتماد مردم به نظام یکی از مهم ترین ارکان اقتدار و توانمندی انقلاب است که با این ظلم بزرگ و فیش های حقوقی توسط عده ای مورد خدشه قرار گرفته است.
,مومن زاده تاکید کرد: اعتماد سازی نسبت به نظام یکی از بزرگ ترین عبادات و اعتماد سوزی و بدبین کردن مردم نسبت به نظام یکی از بزرگ ترین گناهان است که عده ای زیاده خواه و پول پرست با دست اندازی به بیت المال در حقیقت به یکی از مهم ترین ارکان اقتدار انقلاب حمله کرده اند.
,وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند این دریافت های نامشروع خیانت به آرمان های انقلاب است خاطر نشان کرد: مسئولان مربوطه باید فارغ از نگاه های جناحی و مصلحت اندیشی بی مورد با این دست اندازی با صراحت، صلابت و قاطعیت برخورد و راه ادامه این دست بردها را ببندند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه