logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری:

افزایش25درصدی مسافران عید فطر در چهارمحال و بختیاری

افزایش25درصدی مسافران عید فطر در چهارمحال و بختیاری
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر مسافر و گردشگر از مجموعه‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری چهارمحال و بختیاری در ایام تعطیلات عید سعید فطر بازدید کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهمن عسگری سوادجانی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز با بیان اینکه این استان از ظرفیت تاریخی، فرهنگی و گردشگری بسیار خوبی برخوردار است و سالانه گردشگران زیادی به این استان سفر می‌کند، اظهار کرد: یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر مسافر و گردشگر از مجموعه‌های تاریخی، فرهنگی و گردشگری چهارمحال و بختیاری در ایام تعطیلات عید سعید فطر بازدید کردند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: بیشترین بازدیدها از مجموعه‌های تاریخی فرهنگی پل زمان خان، پیرغار، آبشار شیخ علیخان و چشمه دیمه، مجموعه گردشگری گرداب بن و سیاسرد، بناهای تاریخی فرهنگی خدارحم‌خان چالشتر، امیر مفخم دزک، سردار اسعد بختیاری جونقان و موزه باستان شناسی شهرکرد بوده است.

عسگری با بیان اینکه ظرفیت اشغال واحدهای اقامتی و شهرستان‌های ۹ گانه این استان در این ایام به صورت ۱۰۰ درصدی نیز بود گفت: اقامت و بازدید گردشگران و مسافران در تعطیلات عید سعید فطر امسال نسبت به سال گذشته حدود ۲۵ درصد افزایش داشته است.

وی اقامت در این استان را حدود ۲۶۰ هزار نفر اعلام کرد و اذعان داشت: این اقامتگاه‌ها شامل هتل، هتل آپارتمان، مهمانپذیر، مدارس آموزش و پرورش، خانه‌های مسافر، کمپینگ‌ها، مهمانسراهای دولتی و ... است.

عسگری به چاپ و توزیع ۸۰ هزار اقلام تبلیغاتی از قبیل نقشه، کتابچه اطلاعات ضروری سفر، سی دی، بروشور و ... اشاره کرد و افزود: نزدیک به ۷۵۰ متر مربع بنرهای تبلیغاتی نیز در سطح استان برای اطلاع‌رسانی و رفاه حال گردشگران و مسافران چاپ و نصب شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه