قاضی استان فارس نمونه کشوری شد/ تجلیل آیت الله لاریجانی از قاضی نوری
با بررسی مقامات و مراجع نظارتی قوه قضائیه و بنا به پیشنهاد دادسرای انتظامی قضات، قاضی غلامعلی نوری به عنوان قاضی نمونه کشوری از استان فارس برگزیده شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شیرازه به نقل از روابط عمومی دادگستری استان فارس، پس از این انتخاب با دستور ریاست معظم قوه قضائیه از قاضی نوری معاون قضایی و سرپرست دادگاه های تجدید نظر استان فارس به خاطر خدمات ارزنده و عملکرد مثبت با اهداء لوح، تجلیل گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , شیرازه, شیرازه, به نقل از روابط عمومی دادگستری استان فارس، پس از این انتخاب با دستور ریاست معظم قوه قضائیه از قاضی نوری معاون قضایی و سرپرست دادگاه های تجدید نظر استان فارس به خاطر خدمات ارزنده و عملکرد مثبت با اهداء لوح، تجلیل گردید.,این گزارش حاکی است از معیارهای مهم در انتخاب و معرفی قاضی نوری به عنوان قاضی برجسته و نمونه کشوری، شاخصه هایی همچون؛ سلامت و دانش قضایی، حٌسن سلوک و اخلاق حسنه با همکاران و مراجعین و تکریم ارباب رجوع ، دلسوزی و تلاش در جهت ارتقاء عملکرد دستگاه قضایی ، تلاش و پشتکار مضاعف در طول بیش از سه دهه کار قضایی در دستگاه عدلیه فارس است.
این گزارش حاکی است از معیارهای مهم در انتخاب و معرفی قاضی نوری به عنوان قاضی برجسته و نمونه کشوری، شاخصه هایی همچون؛ سلامت و دانش قضایی، حٌسن سلوک و اخلاق حسنه با همکاران و مراجعین و تکریم ارباب رجوع ، دلسوزی و تلاش در جهت ارتقاء عملکرد دستگاه قضایی ، تلاش و پشتکار مضاعف در طول بیش از سه دهه کار قضایی در دستگاه عدلیه فارس است.
,,
ارسال دیدگاه