مسئول سازمان بسیج اصناف استان زنجان:

فروشگاه‌های عرضه محصولات ایرانی و اسلامی در زنجان گسترش می‌یابد/ نبود مدل‌های بومی سبب ورود مدل‌های وارداتی ناهنجار به بازار شده است

فروشگاه‌های عرضه محصولات ایرانی و اسلامی در زنجان گسترش می‌یابد/ نبود مدل‌های بومی سبب ورود مدل‌های وارداتی ناهنجار به بازار شده است
مسئول سازمان بسیج اصناف استان زنجان گفت: د راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و نیز ترویج فرهنگ حجاب و عفاف فروشگاه‌های عرضه محصولات ایرانی و اسلامی در زنجان گسترش می‌یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا, علیرضا حیدری امروز در حاشیه افتتاح فروشگاه عرضه محصولات فرهنگی و اسلامی منهاج در شهر زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا اظهار داشت: یکی از خلاها در بحث تولیدات ایرانی و اسلامی نبود بازار برای عرضه محصولات است که در این راستا ایجاد فروشگاه‌های عرضه محصولات در زنجان گسترش می‌یابد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا, , علیرضا حیدری امروز در حاشیه افتتاح فروشگاه عرضه محصولات فرهنگی و اسلامی منهاج در شهر زنجان در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا اظهار داشت: یکی از خلاها در بحث تولیدات ایرانی و اسلامی نبود بازار برای عرضه محصولات است که در این راستا ایجاد فروشگاه‌های عرضه محصولات در زنجان گسترش می‌یابد.,

وی تصریح کرد: یکی از بحث‌های مهم در زمینه ترویج فرهنگ و حجاب ایجاد فروشگاه‌هایی است که پوشاک با الگوهای ایرانی و اسلامی را عرضه کنند.
مسئول بسیج اصناف استان زنجان با اشاره به شکل گیری زنجیره تولید تا عرضه محصولات در استان عنوان کرد: تولید‌کنندگان تولیدات خود را دارند اما با توجه به اینکه زنجیره تولید تا عرضه به درستی شکل نگرفته است چگونه می‌توان انتظار داشت تا خریداران بتوانند این محصولات را خریداری کنند.
وی افزود: باید دسترسی به پوشاک با الگوهای ایرانی و اسلامی به راحتی برای عموم افراد فراهم شود و راه اندازی گروه‌های عرضه محصولات فرهنگی و پوشاک ایرانی و اسلامی در سطح شهر زنجان شروع شده است و در ادامه ایجاد این فروشگاه‌ها را در سطح سایر شهرستان‌ها در دستور کار خود داریم.
حیدری با بیان اینکه استقبال از تولیدات بسیار مناسب است گفت: هدف از ایجاد این فروشگاه‌ها عرضه محصولات ایرانی اسلامی با نمادهای حجاب اسلامی برای عموم افراد جامعه است.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه ما الگوهای بسیار متنوع و طراحان لباس خوبی داریم که در این زمینه فعال هستند اما متاسفانه این الگوها و طرح‌های بومی کمتر به تولید انبوه رسیده‌اند که همین امر زمینه را برای ورود بی رویه کالاهای وارداتی و ناهنجار با فرهنگ بومی و اسلامی در جامعه ایجاد کرده است.
مسئول بسیج اصناف استان زنجان گفت: می توان با عرضه محصولات از ورود کالاهای خارجی جلوگیری و زمینه حمایت از تولیدات داخلی را نیز فراهم کرد.
وی تصریح کرد: بازار کشش ورود چنین کالاهایی را دارد و خوشبختانه استقبال نسل جدید نیز از نمادها و الگوهای ایرانی و اسلامی مطلوب بوده است.
حیدری ابراز کرد: لازم است در این راستا تولیدات کنندگان تولیدات خود را بر حسب ذائقه مصرف کنندگان و با ایجاد تنوع در رنگ و طرح و بکارگیری مدل‌های متنوع بومی به بازار عرضه کنند تا زمینه جذب نوجوانان و جوانان به این گونه تولیدات را فراهم کنند.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه