رییس کمیته امداد کاشمر:
میزان افراد تحت پوشش کمیته امداد در کاشمر دو برابر میانگین استانی است!
رییس کمیته امداد کاشمر گفت: میزان افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) در کاشمر حدود دو برابر میانگین استانی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشمر بصیر، رییس کمیته امداد شهرستان کاشمر در گفتگویی با اعلام این خبر افزود: هم اکنون هشت هزار و ۴۹ خانوار تحت پوشش کمیته امداد کاشمر هستند که ۱۷ و ۲۲ صدم درصد خانواده های کاشمری را تشکیل می دهد و این در حالی است که میانگین استانی ۹ و ۹۷ صدم درصد خانواده ها می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشمر بصیر,
سید سعید عبدا… زاده افزود: به لحاظ افراد نیز هم اکنون ۱۸ هزار و ۱۵۵ نفر تحت پوشش خدمات کمیته امداد کاشمر هستند که ۱۱ و ۵۵ صدم درصد جمعیت کاشمر را شامل می شود و این در حالی است که میانگین استانی ۶ و ۵۳ صدم درصد می باشد که این آمار نشان می دهد متأسفانه میزان نیازمندی در سطح شهرستان کاشمر دو برابر میانگین استانی است.
وی ادامه داد: از خانوارهای کاشمری تحت پوشش کمتیه امداد سه هزار و ۱۶۱ خانوار یعنی بیش از ۳۹ درصد آن ها خانواده های شهری و ۴ هزار و ۸۸۸ خانوار یعنی بیش از ۶۰ درصد آن ها را خانواده های روستایی تشکیل می دهند.
عبدا… زاده خاطرنشان کرد: همچنین از خانواده های تحت پوشش کمیته امداد در کاشمر ۴ هزار و ۳۸۳ خانوار دارای سرپرست زن هستند که بیش از ۵۴ درصد خانوارهای تحت پوشش را شامل می شود و ۳ هزار و ۶۶۶ خانوار شامل بیش از ۴۵ درصد هم دارای سرپرست مرد می باشند.
,
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه