logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

جذب 7 میلیارد و 812 میلیون ریال کمک های مردمی در ماه مبارک رمضان

جذب 7 میلیارد و 812 میلیون ریال کمک های مردمی در ماه مبارک رمضان
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان بوشهر از جذب 7 میلیاردو 812 میلیون ریال کمک های مردمی در ماه مبارک رمضان درشهرستان بوشهر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گام نیوز؛ سید اکبر عدنانی با اشاره به کمک های انسان دوستانه مردم بوشهر در ماه مبارک رمضان گفت: این نهاد در ماه مبارک رمضان با تشکیل برنامه های منسجم در جهت حمایت بیش از پیش از نیازمندان و ایتام و ترویج وتبلیغ سنت های حسنه انفاق، برنامه های حمایتی و مشارکتی بسیاری از جمله اطعام وافطاری با غذای گرم(سفره های آسمانی) طرح همیان مولا(سبد غذایی)طرح مفتاح الجنه(بازدید از منازل مددجویان با حضور خیرین )جذب حامیان اکرام و محسنین و ... را انجام داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گام نیوز؛ ,

وی افزود: در همین راستا طی ماه مبارک رمضان 7 میلیاردو 812 میلیون ریال کمک های نقدی و غیر نقدی از سوی مردم نوع دوست و خیر بوشهر به خانواده های معزز تحت حمایت کمیته امداد مساعدت شد.

,

عدنانی با بیان اینکه 5 مرکز نیکو کاری در سطح شهرستان بوشهر فعالیت دارند، گفت: این مراکز نیکوکاری در ایام ماه مبارک رمضان فعالیت چشمگیری در جذب کمک های مردمی داشته اند که از همین رو موفق به جذب یک میلیارد 220 میلیون ریال این کمک های مردمی شدند.

,

مدیر کمیته امداد شهرستان بوشهر از جذب 693 نفر حامی فرزند ایتام و محسنین در ماه مبارک رمضان خبر داد و خاطر نشان کرد: این حامیان کفالت 712 نفر از فرزندان ایتام و محسنین شهرستان را بر عهده گرفتند.

,

وی همچنین مبلغ جمع آوری فطریه و کفاره پایان رمضان را در شهرستان بوشهر 200 میلیون ریال عنوان کرد.

,

/ انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه