در بازدید فرماندار قروه از تامین اجتماعی این شهرستان مطرح شد
بیش از 72 هزار نفر از بیمه تامین اجتماعی در شهرستان قروه برخوردار هستند
رییس تامین اجتماعی شهرستان قروه از برخورداری بیش از 72 هزار نفر از خدمات بیمه تامین اجتماعی در این شهرستان خبر داد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سراب خبر، پیش از ظهر امروز و در جریان بازدید فرماندار قروه از تامین اجتماعی این شهرستان و دیدار با پرسنل تامین اجتماعی به مناسبت فرارسیدن هفته تامین اجتماعی محمد توفیق حسن پور رییس تامین اجتماعی شهرستان قروه اظهار داشت: هم اکنون حدود 20 هزار نفر بیمه شده و مستمری بگیر شامل بیمه اجباری ،رانندگان ، کارگران مشاغل آزاد و ساختمانی که با افراد تحت تکفل به بیش از 72 هزار نفر می رسند در شهرستان قروه در حمایت بیمه تامین اجتماعی قرار دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سراب خبر,
وی با بیان اینکه ماهیانه در حدود 25 میلیارد ریال تعهدات مستمری بلند مدت و بیمه بیکاری در شهرستان قروه پرداخت می شود افزود: بخش اعظم این تعهدات که تقریبا 23 میلیارد ریال می باشد مربوط به مستمری بگیران و مابقی آن نیز شامل بیمه بیکاری می باشد.
,حسن پور با اشاره به اینکه طی دو دوره متوالی تامین اجتماعی شعبه قروه در زمینه عملکردی در بخشهای درآمد، اداری، بازرسی، اجراییات، مستمری، نامنویسی و امور بیمهشدگان در ارزشیابیهای انجام گرفته، موفق به کسب رتبه نخست استان شده است افزود: در ارزشیابی های صورت گرفته توسط بازرسان استان، اداره تأمین اجتماعی قروه موفق به احراز چنین افتخاراتی بوده است.
,
رییس اداره تامین اجتماعی قروه با بیان اینکه ۶ هزار و ۷۵۵ نفر از بیمه شدگان را بیمه شده های اجباری تشکیل می دهند خاطر نشان کرد: در این شهرستان ۴۰۰ نفر بیمه شده اختیاری و نیز ۷۳۳ نفر بیمه شده مشاغل آزاد هستند.
,به گفته وی در شهرستان قروه ۲ هزار و ۵۱۷ نفر بیمه شده قالیبافی، ۲ هزار و ۳۷۵ نفر بیمه شده در قالب رانندگان درون و برون شهری، ۶۶ نفر بیمه شده باربران، ۲ هزار و ۸۴۰ نفر بیمه شده کارگران ساختمانی و ۴۲ نفر بیمه شده طرح خادمان مساجد هستند.
,
حسن پور با اشاره به وجود 2 هزار و 576 نفر مستمریبگیر بازنشسته، بازمانده و از کارافتاده افزود: 2 هزار و 938 نفر مستمری بگیر در این شهرستان وجود دارد که 362 نفر آنان نیز از بیمه بیکاری برخوردار هستند.
,
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه