logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

افتخار آفرینی یک معلم سرایانی

یک معلم سرایانی به مرحله کشوری مسابقات قرآنی راه یافت

یک معلم سرایانی به مرحله کشوری مسابقات قرآنی راه یافت
سیدجواد فنایی معلم سرایانی به مرحله کشوری مسابقات قرآن ، عترت ونماز فرهنگیان راه یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرایان بیدار محمد رضا بهرامی  معاون پرورشی وتربیت بدنی  آموزش و پرورش سرایان با بیان این خبر اظهار داشت: برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز در بین فرهنگیان با هدف ترویج بیش از پیش فرهنگ و معارف قرآنی در بین فرهنگیان و به طبع آن در مدارس و دانش آموزان شهرستان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از سرایان بیدار,

وی گفت: این دوره از مسابقات با شرکت بیش از 4 هزار فرهنگی از 12 شهرستان و منطقه استان در 4 رشته قرآئت، حفظ 10 جزء، نهج البلاغه و احکام  در سطح استان برگزار شد و در نهایت تعداد 8 نفر از منتخبین به مرحله کشوری این مسابقات راه یافتند و در این دوره از مسابقات سید جواد فنائی از همکاران فرهنگی شهرستان با کسب رتبه اول استان در رشته احکام  به مرحله کشوری مسابقات قرآن،عترت و نماز راه یافت.

,

معاون پرورشی وتربیت بدنی  آموزش و پرورش سرایان با اشاره به رشد چشمگیر فرهنگ قرآنی دربین دانش آموزان و فرهنگیان استان ، خاطر نشان کرد: در دوره های گذشته این مسابقات در مرحله استانی به پایان می رسید اما امسال با توجه به دستور العمل وزارت،فرهنگیان می توانند با نخبگان قرآنی سایر استان های کشور نیز رقابت کنند.

,

بهرامی ادامه داد: مرحله کشوری اولین دوره مسابقات قرآن،عترت و نماز فرهنگیان به میزبانی خراسان رضوی تابستان سال جاری و در مشهد مقدس برگزار خواهد شد.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه