مسئول بسیج سازندگی میاندوآب خبر داد؛
شرکت بیش از یک هزار بسیجی در اردوهای جهادی/ 40 گروه جهادی برای محرومیت زدایی به مناطق محروم میاندوآب اعزام می شوند
مسئول بسیج سازندگی میاندوآب از اعزام 40 گروه جهادی از اقشار مختلف مردم و بسیجیان به مناطق محروم این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جعفرعلی نژاد در گفت و گو با زرین خبر با بیان اینکه یکی از عرصه های فعالیت بسیج سازندگی در امر محرومیت زدایی و خدمات رسانی به مناطق محروم است، گفت: در این راستا اقشار مختلف مردم بسیجیان با سازماندهی در قالب گروه های جهادی به مناطق مختلف روستایی و محروم اعزام می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر ,مسئول بسیج سازندگی میاندوآب با اشاره به اینکه امسال نیز گروه های جهادی در این شهرستان سازماندهی شده و به مناطق محروم اعزام شده اند، اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام گرفته، امسال 40 گروه جهادی از اقشار مختلف، مساجد، محلات، دانش آموزی، دانشجویی، مهندسین، پیشکسوتان، مداحان و هنرمندان به مناطق محروم برای خدمات رسانی اعزام شده و می شوند.
,وی با بیان اینکه این گروه ها در قالب اردوهای جهادی یک، سه و هفت روزه در مناطق محروم خدمات ارائه می دهند، افزود: بر اساس برنامه ریزی ها امسال، حدود یک هزار و 100 نفر از بسیجیان در میاندوآب در این اردوها در قالب 40 گروه جهادی شرکت می کنند.
,علی نژاد با غیر قابل وصف خواندن اشتیاق و استقبال جوانان و نوجوانان از این اردوها، تصریح کرد: بسیج همواره به دنبال محرومیت زدایی از مناطق محروم بوده و بسیجیان نیز با روحیه ایثارگری و اشتیاق فراوان بدون هیچ چشمداشتی در این اردوها شرکت کرده و غبار محرومیت را از نقاط محروم می زدایند.
,مسئول بسیج سازندگی میاندوآب اظهار کرد: بسیجیان و گروه های جهادی حضور یافته در مناطق محروم در عرصه های عمرانی، کشاورزی، فرهنگی، بهزیستی، بهداشت، مسکن مددجویی، مرمت وبهسازی مساجد، احداث خانه عالم، غسالخانه،پل سازی و محرومیت زدایی به فعالیت می پردازند.
,
انتهای پیام/م
,
]
ارسال دیدگاه