واکنش نماینده رشت به اظهارات استاندار گیلان:

استاندار اظهارات خود در وصف رسانه های گیلان را اصلاح کند/ تفکیک رسانه ها به سالم و مریض صحیح نیست

استاندار اظهارات خود در وصف رسانه های گیلان را اصلاح کند/ تفکیک رسانه ها به سالم و مریض صحیح نیست
نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه استاندار گیلان باید برچسبی که در وصف برخی رسانه های استانی بکار برده است را اصلاح کند، گفت: تفکیک رسانه ها به سالم و مریض صحیح نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جبار کوچکی نژاد در گفت و گو با خبرنگار «دیارباران» در واکنش به استفاده استاندار گیلان از برچسب هایی مانند "مریض" و... برای برخی رسانه های گیلان، اظهار کرد: استاندار گیلان باید این برچسبی که در وصف برخی رسانه های استانی بکار برده است را  اصلاح کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارباران,

وی در ادامه این مطلب تصریح کرد: گاهی برخی از رسانه ها مطالبی را درج می کنند که در جهت ارشاد و امر به معروف است و درست نیست که رسانه های استان را با واژه های سالم و مریض تفکیک کنند.

,

نماینده مردم رشت در مجلس با تاکید بر اینکه سایت ها، روزنامه ها و هفته نامه ها هم باید به رسالت خود اعتقاد داشته باشند و در امر شفاف سازی گام بردارند، اضافه کرد: برخی خبرها ممکن است امنیت ملی و استانی را زیر سوال ببرد.

,

کوچکی نژاد با اشاره به اینکه نباید با غرض ورزی قلم زد و باید با شفاف سازی مشکلات را بیان کرد،  ابراز کرد: توهین از جایگاه رسانه به دور است و باید رعایت شود.

,

وی در خاتمه اظهار کرد: مسئولان هم باید در برابر انتقادات درست و سالم انتقاد پذیر باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه