logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

گفتگو با مدیرکل هواشناسی خوزستان :

عراق منشا موج فعلی گردوغبار در خوزستان

عراق منشا موج فعلی گردوغبار در خوزستان
مدیرکل هواشناسی خوزستان اظهار کرد : به دلیل وزش بادهای شدیدی که در کشور عراق رخ داده گرد و غبار از سمت مرزهای غربی و جنوب غربی کشور وارد استان شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز:کوروش بهادری مدیرکل هواشناسی خوزستان با اشاره به اینکه تا فردا گرد و خاک در استان خوزستان ادامه دارد، اظهار کرد : به دلیل وزش بادهای شدیدی که در کشور عراق رخ داده گرد و غبار از سمت مرزهای غربی و جنوب غربی کشور وارد استان شده است.

بهادری ادامه داد: دید افقی در اهواز به 800 متر، در بستان 500 متر، آبادان 1500 متر و ماهشهر به 1200 متر کاهش داشته است و طبعا باعث کاهش کیفیت هوا شده است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان افزود: توصیه های ایمنی را در این خصوص بهداشت و درمان باید اعلام کند ولی ما نیز توصیه داریم که مردم عزیز به ویژه کودکان و سالخوردگان به جز موارد ضروری از خانه ها خارج نشوند و در صورت خروج حتما از ماسک هایی که بتواند کمتر از 2.5 میکرون را از خودش عبور ندهد، استفاده کنند.

وی با اشاره به گرم ترین و خنک ترین نقاط استان گفت: در شبانه روز گذشته نیز شهرهای شوش، آغاجاری و آبادان با دمای 47 درجه سانتیگراد گرمترین نقاط استان و شهرستان ایذه با 22 درجه سانتیگراد خنک ترین نقطه استان بود.

بهادری خاطرنشان کرد: تغییرات دمایی در شهر اهواز نیز بین 46 تا 32 درجه سانتی گراد در نوسان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه