logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیرخارجه قطر:ما با اسرائیل برادر هستیم!

وزیرخارجه قطر:ما با اسرائیل برادر هستیم!
وزیر خارجه قطر در دیدار با خبرنگار یک رسانه صهیونیستی تاکید کرده است حاکمان قطر با اسرائیل برادر هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مهر، اظهارات خالد بن محمد العطیه وزیر خارجه قطر در دیدار با "رافائل آهارون" خبرنگار صهیونیستی که در پایگاه "اسرائیل تایمز" منتشر شده، طبق دیدگاه خوانندگان آن بسیار ناپسند خوانده شده و نشانگر موضع قطر در اختلافات عربی_صهیونیستی محسوب می شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


در کنفرانسی که درباره امنیت بین المللی در آلمان برگزار شد، رافائل آهارون،با وزیر خارجه قطر برخورد کرد و هنگامی که خود را معرفی کرد العطیه با وی گرمتر برخورد کرده و گفت: ما با اسرائیل برادر هستیم.

وی همچنین از خبرنگار مذکور آدرس و شماره تماسش را گرفت و به وی وعده داد که در آینده ای نزدیک با او دیدار کند.

خبرنگار صهیونیستی نیز در پایگاه اسرائیل تایمز از رفتار صمیمانه وزیر خارجه قطر پس از آنکه هویت وی را دانست به شدت اظهار خرسندی کرد.

این امر باعث تعجب نیست چرا که روابط میان قطر و رژیم صهیونیستی، به ویژه پس از گشایش دفتر روابط تجاری با رژیم اشغالگر قدس در دوحه بر همه آشکار و عیان است.

با وجود ادعای مقامات قطری مینی بر تعطیلی دفتر مذکور در چند سال گذشته، فعالیتهای دفتر روابط تجاری رژیم صهیونیستی تا به امروز ادامه دارد و وظیفه صدور ویزا برای هر شهروند قطری که تمایل دارد به اراضی اشغالی سفر کند،نیز بر عهده دارد.

چنانکه  شیخ حمد امیر پیشین قطر نیز در زمانی که بر سر قدرت بود با تزیپی لیونی وزیر خارجه پیشین رژیم صهیونیستی دیدار و با وی درباره روابط دوستانه میان دو طرف گفتگو کرد و استاد و تصاویر این دیدار با کمی جستجو در پایگاههای اینترنتی قابل مشاهده هستند.

این رفتار وزیر خارجه قطر در دیدار با خبرنگار صهیونیستی، یک رفتار تصادفی و بی اهمیت نیست، بلکه نشانگر سیاست و موضع ثابت قطر در قبال رژیم صهیونیستی است؛ نزدیکی دیدگاهها و ایجاد روابط دوستانه با اسرائیل.

مقامات قطر به خوبی بر این مسئله واقف هستند که هرکس با رژیم اشغالگر قدس روابط دوستانه و نزدیکی داشته باشد امکان ندارد که با فلسطین نیز روابط دوستانه ای داشته باشد و در همین راستا دوحه هیچ اهمیتی برای مسئله فلسطین و قداست آن قائل نیست.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه