کارشناس سیاسی استان مرکزی:
تقویت اسرائیل در ماجرای FATF/ نباید از سرکشیهای صندوق مبارزه با پولشویی غافل شد
دبیر سابق کمیسیون امنیت ملی و سیات خارج مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با این توافق امکان تجسس در حسابهای شخصی افراد وجود دارد بیان کرد: نظارت بر سرکشی اموال واقعیت است که نباید نسبت به این موضوع قافل باشیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد حسن آصفری کارشناس سیاسی استان مرکزی و دبیر سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با اراک امروز؛ در خصوص توافق بانک مرکزی با FATF گفت: اقدام کارگروه(FATF) کاملا سیاسی و برای تقویت اسرائیل در منطقه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز؛,آصفری اظهار کرد: بر این اساس هر گونه اقدامی که بخواهد به کمک رسانی و ارتباط ایران و جنبش های مقاومت، به ویژه حزب الله لبنان اختلافی ایجاد کند، مردم و مسئولان نخواهد پذیرفت.
وی با بیان اینکه سیاست حمایت از حزب الله و مقاومت در قانون اساسی کشور آمده، بیان کرد: نباید اجازه بدهیم اقدامی بر ضد حمایت ایران از جنبش های مقاومت صورت بگیرد.
دبیر سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با این توافق، امکان تجسس در حسابهای شخصی افراد وجود دارد، بیان کرد: نظارت و سرکشی اموال واقعیتی است که نباید نسبت به این موضوع غافل باشیم.
انتهای پیام/
,
, آصفری اظهار کرد: بر این اساس هر گونه اقدامی که بخواهد به کمک رسانی و ارتباط ایران و جنبش های مقاومت، به ویژه حزب الله لبنان اختلافی ایجاد کند، مردم و مسئولان نخواهد پذیرفت.
,وی با بیان اینکه سیاست حمایت از حزب الله و مقاومت در قانون اساسی کشور آمده، بیان کرد: نباید اجازه بدهیم اقدامی بر ضد حمایت ایران از جنبش های مقاومت صورت بگیرد.
,
دبیر سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با این توافق، امکان تجسس در حسابهای شخصی افراد وجود دارد، بیان کرد: نظارت و سرکشی اموال واقعیتی است که نباید نسبت به این موضوع غافل باشیم.
,
,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه