رئیس اتاق بازرگانی گرگان عنوان کرد؛

گلستان میزبان دومین کنفرانس گردشگری سلامت در حوزه "اکو"

گلستان میزبان دومین کنفرانس گردشگری سلامت در حوزه "اکو"
رئیس اتاق بازرگانی گرگان گفت: استان گلستان به زودی میزبان برگزاری دومین کنفرانس بزرگ گردشگری سلامت در حوزه های کشورهای اکو در استان گلستان خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "رمضان بهرامی" رئیس اتاق بازرگانی گرگان در حاشیه نشست هماهنگی برگزاری دومین کنفرانس گردشگری سلامت "اکو" در گرگان ضمن اشاره به اهمیت توریسم درمانی در استان گلستان به خبرنگار ما گفت: یکی از اهدافی که می تواند گردشگر را برانگیزد تا عزم سفر نماید، مسافرت برای کسب سلامتی است، چیزی که از آن به گردشگری سلامت تعبیر می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,

وی در خصوص اهداف این کنفرانس در گلستان افزود: از اهداف اصلی برگزاری دومبن کنفرانس و نمایشگاه گردشگری سلامت کشور های عضو اکو در گلستان، در جهت رفع مشکلات و تنگناهای موجود در بخش گردشگری سلامت و معرفی توانمندیهای ج.ا.ایران در بخش گردشگری و گردشگری سلامت و جذب بیماران کشور های عضو می باشد.

,

رئیس اتاق بازرگانی گرگان در پایان تاکید کرد: حضور سفرای کشورهای عضو اکو در گلستان می تواند فرصتی جهت معرفی پتانسیل های استان در زمینه های مختلف و افزایش تعاملات با کشورهای هدف باشد.

,

بهرامی در خصوص زمان برگزاری این کنفراس در گلستان خاطر نشان کرد: زمان و مکان برگزاری این کنفرانس به زودی اطلاع رسانی خواهد شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه