logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول بسیج دانشجویی البرز در مراسم افتتاحیه دوره طرح ولایت؛

دانشجویان بسیجی باید در نظر بصیرت داشته باشند

دانشجویان بسیجی باید در نظر بصیرت داشته باشند
حسین عسکری با بیان اینکه در حوزه عمل نیروهای بسیج دانشجویی در دانشگاه ها باید کارآمد باشند، خاطر نشان کرد: دانشجویان بسیجی باید در نظر بصیرت داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه خبر دانشجویان البرز ( اسنا )، حسین عسکری در مراسم افتتاحیه دوره طرح ولایت استانی با اشاره به اینکه بسیج دانشجویی یک تشکل انقلابی است که دارای اضلاع مختلفی می باشد اظهار داشت: بسیج دانشجویی یک تشکل علمی، سیاسی و اجتماعی است  که ماموریت های آن در اضلاع مختلف طراحی شده است.

مسئول بسیج دانشجویی استان البرز با بیان اینکه در حوزه عمل نیروهای بسیج دانشجویی در دانشگاه ها باید کارآمد باشند، خاطر نشان کرد: دانشجویان بسیجی باید در نظر بصیرت داشته باشند.

عسکری با بیان اینکه بصیرت در نظر شجاعت در عمل را در پی دارد، گفت: طرح ولایت استانی هم در جهت آشنایی با اصول و مبانی اندیشه اسلامی است.

وی افزود: در طرح ولایت اساتید توانای حوزه و دانشگاه شرکت دارند که موضوعات متنوع فکری اعم از سیاسی و دینی تدارک دیده شده است.

عسکری با اشاره به اینکه خروجی طرح ولایت، تصریح کرد: مربی های طرح صالحین در دانشگاه ها از این دوره انتخاب می شوند و در کنار آن به کادر سازی و تربیت نیروهای کار آمد توجه می شود.

وی بیان کرد: متاسفانه در دولت جدید متولیان علم و فناوری بار دیگر مکتب پراگماتیسم را ایجاد و تجاری سازی دانش را به خورد جامعه و دانشجویان می دهند.

مسئول بسیج دانشجویی استان البرز افزود: علمی خوب است که ثروتی از آن ایجاد شود و این علم باید خلق شود درحالی که در تفکرات دینی علم نور است و خلق نمی شود.

عسکری اظهار داشت: باید در حوزه فکر کار کنیم و به این حوزه اهمیت دهیم چرا که این مهم، ما را با شجاعت در عمل پیوند می دهد.

مسئول بسیج دانشجویی استان البرز در پایان خاطر نشان کرد: در نگاه پراگماتیسمی جدید که در حال ترویج در رسانه ها است، دانشگاه به مانند بازار است که علم تولید می کند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسنا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه