آماده باش کامل کارکنان اداره راه و شهرسازی زابل/ تعداد ۱۰ اکیپ در طوفان زابل از انسداد راه ها جلوگیری می کنند
رییس اداره راه و شهرسازی زابل گفت: از ابتدای وقوع طوفان در منطقه سیستان تمامی نیروهای راه و شهرسازی در آماده باش کامل قرار دارند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی عالی رییس اداره راه و شهرسازی زابل به خبرنگار اوشیدا گفت: با شروع طوفان در منطقه تعداد ۱۰ اکیپ در تمامی محورهای سیستان ماسه روبی راه ها را آغاز کردند که در این راستا با تلاش و پشتکار تاکنون هیچ محوری مسدود نشده است.
وی افزود: هر اکیپ با دارا بودن دستگاه های گریدر، لودر و کمپرسی از انسداد راه ها ممانعت می کنند.
عالی تصریح کرد: با توجه به کم بودن شعاع دید، رانندگان از سرعت غیرمجاز و سبقت پرهیز کنند چرا که کوچکترین اشتباه به قیمت جان آنان و همراهانشان تمام خواهد شد.
وی ادامه داد: شهروندان سیستانی حتی الامکان از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنند و با ماندن در منازل از خود و خانواده حفاظت کنند.
وی در پایان گفت: با وجود تعطیلی تمامی ادارات در منطقه سیستان، کارکنان راه و شهرسازی با مسولیت پذیری کامل در خدمت هموطنان بوده تا با جلوگیری از انسدادها راه ها از هرگونه حادثه ای جلوگیری به عمل آورند.
انتهای پیام///
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه