به دنبال یک شایعه رخ داد
واکنش آیتالله علمالهدی به سخنان منتسب به وی در مورد «احمدی نژاد»: نظراتم صراحتا بیان می شود، نیاز به نقل قول ندارم
امام جمعه مشهد در واکنش به سخنانی منتسب به وی درباره احمدینژاد و انتخابات آینده ریاستجمهوری به نقل از یکی از شاگردانش گفت: نظراتم صراحتا بیان می شود، نیاز به نقل قول ندارم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس سیاسی صبح توس، چندی پیش در نشریهای با یکی از شاگردان آیت الله علم الهدی گفتوگویی صورت گرفت، که این مصاحبه در خصوص سخنان منتسب به نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی راجع به محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور سابق کشورمان و همچنین انتخابات ریاست جمهوری پیش رو بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,,
در پی این امر آیت الله علم الهدی در حاشیه مراسم بزرگداشت سالگرد حادثه تخریب قبور بقیع در جمع خبرنگاران در واکنش به سوالی در خصوص مواضع منتسب به وی در قبال دکتر احمدی نژاد که اخیرا در رسانه ها منتشر شده اظهار کرد: مجموعه مبانی و نظراتم در خصوص مسائل سیاسی و اشخاص گوناگون توسط خودم صراحتا بیان شده و می شود و نیازی به نقل قول ندارم.
,,
وی ادامه داد: من مسئول اظهار نظر دیگران نیستم و خودشان مسئولند و شما می توانید با مراجعه به سایتم (Alamolhoda.com) از آن مطلع شوید.
,,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه