logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بناب:

دومین جشنواره ملی کباب بناب شهریور ماه برگزار میشود

دومین جشنواره ملی کباب بناب شهریور ماه برگزار میشود
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بناب از برگزاری دومین جشنواره ملی«کباب بناب» در این شهرستان خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از انعکاس بناب، بهنام رحیم زاده صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه این جشنواره از اول تا هفتم شهریور ماه سال جاری در این شهرستان برگزار خواهد شد؛ تصریح کرد: دومین جشنواره کباب بناب قرار است در پارک ملت این شهرستان برگزار شود که مسئولیت کمیته اجرایی جشنواره بر عهده شهرداری است و فرمانداری، شورای اسلامی شهر، شبکه بهداشت و درمان، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، دامپزشکی و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی و سایر ادارات و نهادها در برگزاری این جشنواره همکاری خواهند کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, انعکاس بناب,

وی خاطرنشان کرد: ارتقای کیفیت کباب بناب و جذب گردشگر از جمله اهداف این جشنواره است.

,

رحیم زاده رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بناب یادآور شد: سال گذشته کباب بناب جزو آثار ناملموس فرهنگی در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید و اولین جشنواره کباب بناب نیز با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری کشور و مسئولین کشوری و استانی در شهرستان بناب برگزار شد که بیش از ۴۰ هزار نفر از هموطنان عزیز با حضور در این شهرستان از این جشنواره استقبال کردند.

,

این گزارش حاکی است، شهرستان بناب با ۱۴۰ هزار نفر جمعیت در ۱۱۰ کیلومتری جنوب تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی واقع شده و هم اکنون حدود ۲۰۰ باب کباب پزی درآن به فعالیت می پردازند که به عنوان یک صنعت اشتغال زا در این شهرستان قابل توسعه است.

,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه