مدیر آموزش و پرورش شاهین شهر:
شاهین شهر و میمه جزء سه منطقه اول استان به لحاظ کمبود فضای آموزشی است/ بیش از ۳۰درصد مدارس شاهین شهر تخریبی است
کمال مدیر آموزش و پرورش شاهین شهر گفت: علی رغم همکاری و مشارکت خوب خیرین مدرسه ساز شهرستان شاهین شهر و میمه از نظر کمبود فضاهای آموزشی جزء سه منطقه اول استان قرار دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاهین پرس، مدیر آموزش و پرورش شاهین شهر در جمع مدیران و روسای انجمن اولیا و مربیان مدارس شهرستان با اشاره به مهاجر پذیر بودن شهرستان گفت: سالانه به طور متوسط ۱۰۰۰ دانش آموز به جمعیت دانش آموزان شهرستان اضافه می شود که بالاترین نرخ رشد جمعیتی در استان اصفهان است و همین امر موجب مشکلاتی در بعد نیروی انسانی و کمبود فضاهای آموزشی می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهین پرس,وی با بیان اینکه علی رغم قدمت کمتر از ۵۰ سال شهر شاهین شهر بسیاری از فضاهای آموزشی این شهر در شرایط مناسبی قرار ندارد و در شان دانش آموزان نیست، خاطرنشان کرد: از مجموع حدود ۹۰ ساختمان آموزشی در سطح شهرستان بیش از ۳۰ درصد این فضاهای آموزشی نیاز به تخریب و نوسازی دارد.
,کریم کمال در ادامه اظهار کرد: آموزش و پرورش شهرستان در خصوص کمک های خیرین دربحث ساخت و ساز های فضاهای آموزشی و راه اندازی مدارس غیردولتی در سطح استان اصفهان جزء مناطق برتر محسوب می شود اما از نظر کمبود فضاهای آموزشی نیز جزء سه منطقه اول استان هستیم.
,وی افزود: در سال تحصیلی گذشته با کمک و مشارکت خیرین مدرسه ساز تعداد ۵۴ کلاس به فضاهای آموزشی اضافه شد که امیدواریم در سال تحصیلی پیش رو نیز همین تعداد کلاس که توسط خیرین و بنیاد برکت در سطح شهرستان در حال ساخت می باشد به فضاهای آموزشی ما اضافه شود.
,مدیر آموزش و پرورش شاهین شهر تاکید کرد: با توجه به مشکلات عدیده فراروی ما در خصوص کمبود فضاهای آموزشی و تخریبی بودن مدارس، اما همکاران ما در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان با همکاری و همراهی اولیاء دانش آموزان سال تحصیلی جدید را نیز همچون گذشته با همتی مضاعف و تدابیر عقلانی آغاز خواهد کرد.
,وی تصریح کرد: هیچکس منکر رایگان بودن آموزش نیست اما در حال حاضر با توجه به شرایط فعلی دولت بدون همراهی و مشارکت های مردمی نمی تواند به اهداف بلند در عرصه تعلیم و تربیت دانش آموزان دست پیدا کرد.
,کمال در پایان خواستار مشارکت فعال روسا و اعضای انجمن اولیاء و مربیان مدارس جهت بیان نقطه نظرات و ایده ها در بحث بهسازی و شاداب سازی مدارس برای شروع سال تحصیلی پیش رو شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه