خطیب نماز جمعه شهربنجار:

دستگاه دیپلماسی موضعی جدی تر در برابر بدعهدی غربی ها گیرد/ ایجاد کمربند سبز سیستان و پیگیری حق آبه در دستور کار قرار گیرد

دستگاه دیپلماسی موضعی جدی تر در برابر بدعهدی غربی ها گیرد/ ایجاد کمربند سبز سیستان و پیگیری حق آبه در دستور کار قرار گیرد
امام جمعه شهر بنجار اظهار داشت: با توجه به سالگرد برجام و بدعهدی آمریکا و طرف غربی، باید دستگاه دیپلماسی موضعی قویتر و جدی تر اتخاذ کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اوشیدا حجه الاسلام و المسلمین محمود پارسا در خطبه های نماز جمعه این هفته بنجار بیان داشت: با توجه به بدعهدی طرف غربی در انجام تعهدات خود، مردم هنوز اثرات برجام را سر سفره خود احساس نکرده اند بنابراین دستگاه دیپلماسی باید موضع قوی تر و جدی تر در مقابل بد عهدی امریکا و غربیها بگیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,

وی با اشاره به تجمع منافقین در فرانسه گفت: باید سفیر فرانسه احضار و با تعلیق روابط اقتصادی با فرانسه درس عبرتی برای آنها ایجاد کرد.

پارسا با اشاره به طوفان شدید و ریزگردها راه نجات مردم سیستان را از این مشکل ایجاد کمربند سبز و کاشت درخت در شمال سیستان و پیگیری حق آبه دانست و افزود: مسئولین توجه بیشتری به تنگه احد جمهوری اسلامی بکنند.

وی تصریح کرد: تصویب یک فوریت منطقه آزاد سیستان اولین قدم برای حل مشکلات منطقه است بنابراین نسبت به تصویب قطعی آن و ایجاد زیرساختها قدمهای محکمتری بردارند.

خطیب جمعه بنجار ابراز داشت: عدم پایبندی به آموزه های دینی در بعضی از خانواده ها، آشفتگی کانون خانواده و عدم محبت میان فرزندان و والدین و استفاده از ماهواره و دیدن فیلمهای مستهجن سبب ایجاد ناهنجاری هایی در جامعه از قبیل اعتیاد، طلاق، بداخلاقی، سرقت، اختلافات فامیلی و خانوادگی، فقر و فساد و خیانت می شود.

وی با گرامی داشتن سالروز تاسیس شورای نگهبان تاکید کرد: این نهاد مسئول حفاظت از قانون اساسی و ناظر بر صحت انتخابات است که همگان باید از ان تبعیت کنند.

انتهای پیام/گ

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه