logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

گندم های روستای نظامین در انتظار کمباین+ عکس

گندم های روستای نظامین در انتظار کمباین+ عکس
کشاورزان گندم کار روستای نظامین از توابع شهرستان سرخه به دلیل اینکه هنوز کمباین ها به این روستا نرسیده است، گندم های خود را درو نکرده اند و این درحالی است که 10 روز دیگر نیز بیشتر فرصت برای درو باقی نمانده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای سرخه، تولید گندم از اولویت‌های مهم کشاورزی در شهرستان سرخه به شمار می‌رود و برداشت گندم در شهرستان سرخه به صورت مکانیزه و به وسیله کمباین انجام می‌شود تا ریزش کمتری داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای سرخه,

گفتنی است؛ برداشت گندم در ایران از اوائل بهار (در مناطق گرمسیر) آغاز مى‌شود و تا اواخر تابستان (در مناطق سردسیر) ادامه مى‌یابد.

,

شایان ذکر است؛ زمان صحیح برداشت محصول به‌طریق مکانیزه وقتى است که دانه در مرحلهٔ خمیرى سخت باشد؛ در این مرحله، رطوبت دانهٔ گندم تقریباً ۱۴ تا ۱۶ درصد است.

,

خاطرنشان می شود؛ بهترین موقع براى برداشت گندم، ۷ تا ۱۰ روز بعد از رسیدن فیزیولوژیکى دانه است یعنى موقعى که ذخیرهٔ مادهٔ خشک و در نتیجه عملکرد و وزن هکتولیتر به حداکثر مقدار خود رسیده باشد؛ در این مدت، کاهش میزان رطوبت دانه و سنبله‌ها برداشت گندم را به‌‌وسیلهٔ کمباین آسان مى‌کند؛ بنابراین هنگامی که دانه ها سخت شدند که دیگر با ناخن تقسیم نمی شدند و رطوبت دانه۱۴٪ می باشد هنگام درو است.

,

با خبر شدیم که گندم های روستای نظامین همچنان به علت در اختیار قرارنگرفتن کمباین در دست کشاورزان گندم کار این منطقه درو نشده اند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه