logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

هشدار سناتور پاکستانی: حج در خطر است

هشدار سناتور پاکستانی: حج در خطر است
عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس سنای پاکستان، وقوع حملات تروریستی اخیر در شهرهای عربستان را نتیجه حمایت این رژیم از گروهک‌های تکفیری ـ تروریستی دانست و نسبت به خطرات جدی برای امنیت حجاج در مراسم حج امسال هشدار داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «سید طاهر حسین مشهدی» به دنبال وقوع حملات تروریستی در سه شهر مدینه، قطیف و جده و بیم و نگرانی حجاج مسلمان کشورهای اسلامی از سفر حج تمتع امسال در گفت‌وگو با خبرنگاران پاکستانی اظهار کرد: تردیدی نیست که احتمال تشدید حملات تروریستی در عربستان وجود دارد و با وجود این‌که حاکمان این رژیم مدعی مبارزه با تروریسم هستند و ائتلاف به اصطلاح مبارزه با تروریسم تشکیل می‌دهند، اما کشور خودشان از فعالیت‌های تروریست‌ها در امان نمانده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی گفت با توجه به اقدام اخیر تروریست‌ها در حمله نزدیک حرم نبوی (ص) در مدینه منوره و با توجه به این‌که حدود دو ماه تا فرا رسیدن موسم حج امسال زمان باقی مانده، می‌توان گفت مراسم حج امسال با خطر بسیار جدی مواجه شده است.

,

این سیاستمدار ارشد پاکستان افزود: با توجه به حوادث تروریستی اخیر در عربستان، حج امسال نیز با چالش امنیتی جدی مواجه خواهد شد و با اوضاع فعلی عربستان، جان هزاران نفر از حجاج در خطر است.

,

مشهدی معتقد است: برای اطمینان از امنیت حج و حفاظت از زندگی حاجیان در عربستان باید از ظرفیت نیروهای سازمان ملل و یا نیروهای مشترک کشورهای اسلامی استفاده شود.

,

وی بیان کرد: طبیعتا وقتی از تکفیری‌ها حمایت شود و پشتیبانی‌های مالی از تروریست‌ها متوقف نشود، باید انتظار افزایش دایره عملیات تروریست‌ها به سازمان کشورها را داشت.

,

این سیاستمدار پاکستانی ادامه داد: تروریست‌ها هیچ حد و مرزی نمی‌شناسند و به هیچ اصلی پایبند نیستند. آن‌ها پس از تاخت و تاز در سوریه، عراق و یمن هم‌اکنون به سمت کشورهایی سرازیر شده‌اند که هرگز تصور نمی‌کردند دلارهایی که صرف حمایت از تروریست‌ها می‌کنند، روزی به زیان خودشان تمام شود.

, تروریست‌ها هیچ حد و مرزی نمی‌شناسند و به هیچ اصلی پایبند نیستند. آن‌ها پس از تاخت و تاز در سوریه، عراق و یمن هم‌اکنون به سمت کشورهایی سرازیر شده‌اند که هرگز تصور نمی‌کردند دلارهایی که صرف حمایت از تروریست‌ها می‌کنند، روزی به زیان خودشان تمام شود. ,

وی اضافه کرد: تا زمانی که حامیان تروریست‌ها به حمایت خود از گروه‌های تکفیری و افراط‌گرایان پایان ندهند، معضل تروریسم در منطقه و جهان حل نخواهد شد.

,

این مقام پاکستانی آمریکا، رژیم نامشروع صهیونیستی و عربستان را به ترویج جریان‌های تروریستی در جهان متهم کرد و گفت: حملات تروریستی در شهرهای مدینه و جده در فاصله زمانی دو ماه مانده به مراسم حج تمتع امسال، نگرانی‌های زیادی برای زائرانی که از کشورهای مختلف جهان قصد سفر به عربستان را دارند، ایجاد کرده است.

,

 

,

منبع: ایسنا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه