logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

یادداشت/

به امید روزی که هر ایرانی، یک برجام داشته باشد!(۲)

به امید روزی که هر ایرانی، یک برجام داشته باشد!(۲)
رفتار مکارانه و عملکرد رذیلانه ی آمریکا و متحدان غربی اش در ۱+۵ ، تردیدهای جدی را برای اجرای کامل برجام۱ با خود به ارمغان آورده و ...
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام جغتای، رفتار مکارانه و عملکرد رذیلانه ی آمریکا و متحدان غربی اش در ۱+۵ ، تردیدهای جدی را برای اجرای کامل برجام۱ با خود به ارمغان آورده و دکترین تالیف برنامه های متعدد و متنوع از جنس «اقدام مشترک» به عنوان راهکاری برای توسعه و پیشرفت کشور رو به احتضار شده است. آشفته بازار تفسیرهای متفاوت از برجام۱، خواب برجام نویسی با شمارگان دیگر را به چالش کشیده و آن را به رویائی ناصادق و البته پریشان مبدل ساخته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام جغتای,

بانک مرکزی جمهوری اسلامی بدنبال اثبات عدم پولشوئی و نیز اثبات عدم پشتیبانی مالی از گروه‌های تروریستی در تدارک اجرای برجام۲ می باشد(FATF). سرکشی به حساب های بانکی لازمه ی این اقدام است. سرکشی به حساب های بانکی ایرانیان توسط ایرانی جماعت برای قطع یارانه ی افراد متمول، دارای حرمت بود لیکن سرکشی به همان حساب ها برای خارجی جماعت هیچ حریمی ندارد!
در حالیکه بانک مرکزی با این اقدام برجام آسا، دست بیگانگان و دشمنان را در سرک کشی به حساب های بانکی اشخاص حقیقی و حقوقی در داخل کشور باز می کند و پای نامحرمان را وارد حریم زندگی خصوصی ایرانیان می نماید تا برجام پسین کلید بخورد اما اکنون سرانجام برجام پیشین، خود گرفتار بلاتکلیفی شده و سرنوشتش در هاله ای از ابهام قرار گرفته است. بیم آن می رود که برجام۱ به فرجام نرسد.
پنج بعلاوه یکی ها تازه دریافته اند که با فشارهای سیاسی و اقتصادی مضاعف به ایران نه تنها می توانند از زیر بار انجام تعهدات خویش در برجام۱ شانه خالی کنند بلکه قادر خواهند بود تا با طرح موضوعات کهنه و قدیمی ضد ایرانی همچون حمایت از تروریسم، برنامه موشکی، اقدامات بی ثبات کننده در منطقه و نقض حقوق بشر، این طناب پوسیده و نخ نما شده ی خود را به پایه های میز مذاکرات گره زده و با پیوند ناگسستنی این موضوعات به جمهوری اسلامی همچنان تعهدات جدیدی را بر روی شانه های ایران بار کنند.
دولتمردان و دولت زنان فرنگی به تجربه آموخته اند؛ کسب امتیازات جدید از ایران که نقد، حقیقی، ملموس، گسترده و در یک بازه ی زمانی اندک باشند، قابل حصول است و می توان این امتیازات را با دادن وعده های نسیه، مجازی، غیرملموس، محدود و در یک بازه زمانی طولانی معاوضه کرد.
آمریکائی‌ها یک ضرب المثل کانادایی را آویزه ی گوش خود کرده اند که از آن بیشترین استفاده را می برند.؛ اگر شرایط به نفعت نبود، زمان را طولانی کن آنگاه شرایط به نفعت خواهد شد.
بنابراین زمان بازی را تا آنجا که می توانند به درازا می کشانند زیرا بخوبی می دانند که وقتی نمی توان حریف را با قدرت سخت (نظامی) از میدان به در کرد لیکن می توان با قدرت نرم (مذاکره) او را کنترل نمود. کنترل های مداوم با ابزار محدودیت سازی های متوالی، حاصلی جز ضعف و ناتوانی برای حریف در پی نخواهد داشت آنگاه حذف حریف دست و پا بسته ی نحیف با قدرت سخت، کاری سهل و آسان خواهد بود.
در حالیکه بانو آنگلا مرکل صدراعظمه آلمان که هیچ نیروی نظامی بالقوه ای کشورش را تهدید نمی کند از افزایش بودجه نظامی ژرمن ها سخن می گوید، رئیس محترم دولت جمهوری اسلامی ایران که امنیت کشورش را نیروهای بالقوه و بالفعل نظامی و تروریستی مورد تهدید جدی قرار داده، لایحه اصلاحیه کاهش بودجه دفاعی را تقدیم مجلس کرده است، غافل از اینکه برجام ها سایه ی جنگ را از سر کشور بر نمی دارند بلکه این سربازان وطنی مسلح ایستاده تا پای جان هستند که سایه ی صلح و امنیت را بر سر کشور می گسترانند.

,
,
,
,
,
,
,

یادداشت: محمدرضا فتحی نجفی

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه