به مناسبت سالروز تشکیل شورای نگهبان :

دیدار رئیس و اعضای دفتر نظارت شورای نگهبان تالش با امام جمعه حویق

دیدار رئیس و اعضای دفتر نظارت شورای نگهبان تالش با امام جمعه حویق
به مناسبت سالروز تشکیل شورای نگهبان اعضای ستادی و شورای فرهنگی و اجتماعی دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات شورای نگهبان شهرستان تالش و بخش حویق در دفتر امام جمعه بخش حویق حضور پیدا کرده و با حجت الاسلام والمسلمین غضنفری دیدار کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر ؛ به مناسبت سالروز تشکیل شورای نگهبان اعضای ستادی و شورای فرهنگی و اجتماعی دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات شورای نگهبان شهرستان تالش و بخش حویق در دفتر امام جمعه بخش حویق حضور پیدا کرده و با حجت الاسلام والمسلمین غضنفری دیدار کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر,

این دیدار با تلاوت چند از کلام الله مجید شروع شد و در ادامه آقای عمران نعمت اللهیان مسئول دفتر نظارت و بازرسی بر انتخابات شهرستان تالش به ایراد بیاناتی در مورد سالروز تاسیس شورای نگهبان ، جایگاه شورای نگهبان و رسالت این نهاد مقدس و انقلابی در نظام جمهوری اسلامی ایران پرداخته و بیان داشت که شورای نگهبان در استقرار قانون اساسی از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهد کرد و همیشه در خط ولایت و رهبری بوده و از این مهم حمایت می کند.
نعمت اللهیان افزود : صیانت و حفاظت از آرمان ها و ارزش های انقلاب اسلامی و جمهوریت و اسلامیت انقلاب از وظایف ذاتی شورا بوده و شورای نگهبان از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشد.
وی به تشریح انتخابات در شهرستان تالش پرداخت و گفت : دشمنان نظام و رهبری برای تضعیف نهاد های انقلابی همیشه فعالیت دارند و در مقابل نهاد های ولایتی از جمله شورای نگهبان در مقابل آن ها ایستادگی نموده و مانع به نتیجه رسیدن اهداف شوم آن ها در نظام مقدس ایران اسلامی شده است.
در ادامه این دیدار خلیل مصلحتی سرپرست دفتر نظارت و بازرسی بخش حویق اظهار داشت :  ما برای رسیدن به اهداف عالی نظام و دین مبین اسلام با قدرت در مقابل تفکرات ضد دینی ایستادگی کرده ایم و با وحدت می توانیم از ظرفیت نیروهای انقلابی استفاده کرده و فعالیت های خود را در منطقه گسترش بدهیم.
حجت الاسلام غضنفری امام جمعه بخش حویق ضمن تبریک سالروز تشکیل شورای نگهبان ، از عوامل نظارتی شهرستان بابت تلاش های شبانه روزی آن ها در برگزاری انتخابات سالم و نظارت دقیق این نهاد تقدیر و تشکر کرده و اظهار داشت : شورای نگهبان در تمام عرصه های از ارزش های انقلاب نگهبانی کرده است و این نهاد یکی از با ارزش ترین نهادهای و یک نعمت برای انقلاب اسلامی می باشد.
وی  در ادامه  به فعالیت های انجام شده در بخش حویق اشاره کرده و از نیرو های فعال در عرصه فرهنگی که در این مدت ۵ ماهه ایشان را یاری کرده اند تقدیر و تشکر کردند و از اعضای شورای نگهبان خواستند در این مسیر وی را  بیش از بیش یاری کرده تا مشکلات منطقه و مردم شریف بخش حویق را مرتفع نمایند.

,
,
,
,
,
,

 

,

, ,

, ,

انتهای خبر/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه